domingo, 22 de marzo de 2015

BDN Running


Aquest matí he fet per segon cop la BDN Running una cursa de 10 Qm per Badalona que celebrava la seva quarta edició.
En aquesta edició el circuit es diferent al del 2013 amb mes zona urbana i evitant el pas pel polígon industrial.


Com sempre bona organització amb una bossa del corredor i avituallaments molt bons. Sortida i arribada a la Rambla del Gorg molt prop del Centre Comercial Màgic Badalona.

Corredors.cat

Dia amb molts núvols pero ens hem salvat de la pluja d'ahir. Bona temperatura per córrer.

Amb Carles i Vicenç

Surto a les 9:30 en punt amb el meu company Alfons que aviat ha desaparegut ja que avui estava "on fire". Cap el Qm 2, passat el Pont de Lluc, també m'ha  passat la llebre Sub 50' que no he volgut seguir ja que també anava massa ràpida.
Hem gaudit del pas pel port al Qm 3 i amb un bonic recorregut pel Passeig Marítim fins l'avituallament  (Qm 5) que he passat en 26'35'' a ritme de 5'18''/Qm.
Al Qm 5,5 pujada per la Riera de Canyadó cap el Parc de Can Solei, únic punt amb lleugera pujada.
Apreto una mica el ritme a la baixada pel carrer de la Mercè cap el Passeig Marítim , Av. Sant Ignasi de Loiola  i c/ Baldomer Solà.
Faig l'últim Qm a 4'58''per acabar amb un Temps final de 52:31 Lloc 1374 i a la posició 395 de la meva categoria. Ritme 5'15''/ Qm.
Força satisfet tot i que he perdut una mica de velocitat amb les últimes curses de llarga distància. He fet el segon 5000 en 25'57''més ràpid que el primer a ritme de 5'11''/Qm.

Dades del Garmin

No hay comentarios: