domingo, 22 de junio de 2014

Vª Marxa Puja i Baixa

Aquest matí he fet per segona vegada la Vª Marxa Puja i Baixa molt ben organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur.

M'he llevat aviat, a les 6:15, per esmorzar desplaçar-me fins a Begur amb la Rosa que l'ha fet caminant.


Trobada amb els meus amics i companys de corredors.cat PereBoss, Jordi Mas, Nolo58, Hyuste i Dion.
També han participat els meus amics Rosalía i Toni.
L'objectiu ha estat fer-la el mes ràpid possible però gaudint del paisatge i sense fer-nos mal en alguna caiguda.


Ha sortit un dia molt nuvolat amb una gran xafogor sort que he decidit portar aigua !.
Recorregut de 15,4 Qm pel terme municipal de Begur i dels pobles del voltant seguint el GR-92, senders locals i camins de ronda.

Com l'any passat, el perfil de la prova un trenca-cames total amb pujades i baixades molt fortes.
Hem sortit a les 8:00 en punt de la Plaça de la Vila de Begur on també era l'arribada.
Bona part del recorregut ha estat com l'any passat amb una pujada inicial fins al carrer del Campo per anar a trobar el GR-92 que ens ha portat pel camí del Ses Falugues i el Mas d’en Llord fins a la platja d’Aiguablava. Allí hem començat un recorregut magnífic vora mar per les cales fins Platja Fonda Qm 6 on hi havia el primer avituallament amb aigua, taronges, fruits secs i galetes.Temps de pas 52'41''. Ens hem re-agrupat amb en Hyuste i en Nolo58.
Tot seguit hem encarat la pujada mes forta cap el Rec de Ses Gralles amb unes vistes espectaculars des de dalt, llàstima dels núvols d'avui.


La xafogor ha estat molt forta durant tot el recorregut i hem suat de valent. Hem continuat resseguint la carena per corriols amb moltes pedres fins el semàfor i La Borna. Seguint el GR i amb vistes sobre la cala de S’Eixugador hem arribat finalment a Sa Tuna Qm 11,3 on hi havia el segon avituallament. Temps de pas 1h59'20''.
Continuació pel camí de ronda fins Aiguafreda per pujar fort a continuació fins el Puig Rodó i el Mirador de la Creu on hi havia el tercer avituallament i on ens han fet una foto a tots els participants.

Cim del Puig Rodó

Des d’allí pista ample cap al Mas Pinc i cap a la plaça de la vila on ens esperava un bon entrepà de pernil.

Arribada a la Plaça de la  vila
Dades de la marxa

Distància :15,4 Qm
Temps final de 2h44'16''
Desnivell : 705 m+ / 696 m - (Alçada máxima 250 m)


Una autèntica prova de trail running en un meravellós entorn a la Costa Brava. Tot i la duresa del recorregut m'ha encantat i l'any que ve si puc la tornaré a fer.

No hay comentarios: