viernes, 1 de noviembre de 2013

XXXIII Cursa de l'Amistat


Dotzena participació a la Cursa de l'Amistat una clàssica al meu calendari que si puc, no em perdo.
Bona temperatura per córrer , uns 14ºC i cel una mica nuvolat.
Recorregut de sempre Castell de Montjuïc fins el Parc d'Atraccions del Tibidabo , enguany amb una distància de 16,3 Qm's i 500 m de desnivell +.


Gran ambient matinal al Castell amb molts correcats i amics. Acompanyo a la meva amiga Carme que participa per tercera vegada.
El diumenge correré el Cros de Sants i no vull forçar massa tenint en compte que fa poc que torno a córrer. Sortim a les 8:00 en punt a ritme força tranquil. Arribem al inici de la pujada al Carrer Entença en 26'02'' una mica mes lent del previst.
Seguim amunt pel carrer Entença. Després de passar per sota la Diagonal, agafem la primera rampa forta per accedir a la Av de Sarrià . Continua la pujada pel Carrer Sant Joan Bosco i Major de Sarrià fins arribar a la Ronda de Dalt. A Major de Sarriá saludo al amic Miquel Pucurull que es al primer avituallament. De nou forta pujada per l'Avinguda de Vallvidrera. Passem pel peu del Funicular en 1h05'25''. La Carme té problemes en seguir-me i vaig esperant-la. Continuem pujant per la carretera de Vallvidrera on hi ha el segon avituallament. Allí acordem amb la Carme que seguiré sol ca amunt perque no vaig gens bé al seu ritme. Abans d'arribar a Vallvidrera avanço a la Nicola i el Dani i passo el poble en 1h27'31 (uns tres minuts mes del previst)
Ja queda poc però a la sortida de Vallvidrera hi ha la rampa mes forta de tota la cursa en direcció Tibidabo.
Passo pel costat de l'observatori Fabra i el funicular. Arribo a la cruïlla amb la carretera del Tibidabo en 1h44'37''.

Pas pel Gran Hotel La Florida

Enfilo l'últim quilòmetre fins la meta amb l'alegria de això està fet. Entro sol , molts ja ho han fet i altres van molt darrera meu.

Un any mes ho he aconseguit !.

Temps final 1h51'30'' Lloc 676 Ritme 6'50''/Qm . Mes que satisfet.

Amb Carme un cop mes al cim del Tibidabo 

Amb els cracks del Rekons Running Team

i......  felicitats a la Myrna Mates i col·laboradors per continuar fent possible aquesta gran cursa.

No hay comentarios: