domingo, 27 de octubre de 2013

VIIª Cursa Solidària País del Cava


Tercera participació a la Cursa País del Cava una cursa solidària amb la Marató de TV3 i organitzada per Octagon i la Confraria del Cava. El recorregut lineal de 13,4 Qm des de Vilafranca del Penedès fins Sant Sadurní d'Anoia. Forces participants amb la possibilitat de fer-la corrent o caminant.


Dia de sol i temperatura anormalment alta per la època, uns 25ºC, agreujada pel canvi d'hora del dissabte. Amb l'aturada d'un mes sense córrer pel Camí de Sant Jaume el meu únic objectiu es acabar-la dignament i recuperar sensacions de cursa.

Amb Cándido a la sortida a Vilafranca

Sortim a les 11:00 en punt de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca per agafar ràpidament la carretera C-15. Abans del Qm 2 agafem la C-243 cap a la Sant Sadurní. Al Qm 3,5 ens desviem per entrar amb una lleugera pujada al poble de La Granada del Penedès on hi ha el primer habituallament al Qm 4. Abans d'agafar de nou la carretera principal hi ha el Qm 5 que el passo en 29'18''. A partir d'aquí hi ha una llarga baixada de mes de 3 Qm envoltats de vinyes .Comencem la pujada mes forta cap el Restaurant Sol i Vi (Qm 9) on hi ha el segon habituallament. Durant un 1,5 Qm mes passem una zona amb tobogans que posen a prova les cames. Passo el Qm 10 en 58'19'' una mica per sota dels 6' / Qm que es el que volía.  A partir del Qm 11 tot es baixada fins a Sant Sadurni i aprofito per augmentar el ritme. Entrem al poble passat el Qm 12 i a uns 700 m de la meta hi ha una forta rampa, un cop superada ... baixada i línia de meta.


Temps final 1h18'36'' Lloc 489 (Lloc 88 de Vet BM) Ritme 5'52''/Qm.

 Amb Mati, Pere Pujol (Cat), Carles Sancho , Alba i Dani77.

A l'arribada copa de cava i coca per celebrar-ho. He acabat molt millor del que esperava tot i que el ritme ha estat discret.

El divendres nova prova la Cursa de l'Amistat !

No hay comentarios: