domingo, 6 de enero de 2013

IV Crono-escalada Solidària a Montjuïc


Aquest dissabte he fet per tercer any consecutiu la crono-escalada solidària a Montjuïc organitzada per CoRReDoRS.CaT. Es una prova benèfica on el preu de l'inscripció es una joguina nova (o en perfecte estat) que la Creu Roja reparteix entre els nens més necessitats.

Primera cursa puntuable de la LLiGa CoRReCaT 2013. i participació record amb 140 corredors.

El recorregut es curt però molt exigent començant a la Font Màgica amb pujada per les escales fins el MNAC on està ubicada la meta volant i control de pas per baixar per les escales de nou fins arribar novament a la Font Màgica. Enguany hem pujat i baixat pel mateix costat escurçant uns metres el recorregut.

Dia de sol i molt bona temperatura. Com cada any surto amb l'objectiu de passar-ho be i intentar millorar la marca però sobre tot de no caure per les escales.
Desprès del primer tram d'escales decideixo pujar-les escales d'una en una i esprintar al pla, tot i això l'ultim tros es fa duríssim. Passo pel control de MNAC en 2'05''. Al començar la baixada les cames tremolen del esforç intens. A la baixada cal mantenir el ritme i l'equilibri per no caure.


Arribo a la meta amb un Temps final 4'09'' ( 2'05''/2'04'') Lloc 49.

Ja he fet la primera cursa de l'any i per una bona causa !.

No hay comentarios: