miércoles, 21 de diciembre de 2011

24 h d'atletisme per equips

Dissabte 17/12 , per fi ha arribat el dia D. Quasi no he pogut dormir en tota la nit pensant-hi. Comencen avui a les 12 h les 24 h d'atletisme . Participo amb els companys del Nike + Run Club Barcelona en un equip de 24 components. El David també participa i farà un dels primers relleus. Jo el faré demà a les 8:00 perquè avui faig la prova de 5000 m. El meu company de corredors.cat Jordi Mas també es un del components.


Ambient espectacular a Can Dragó amb molt bona organització de corredors.cat. Molts participants individuals que intenten superar aquest repte extraordinari. A la modalitat d'equips de 7 a 24 components participen un total de 12 . Per a nosaltres es el debut !.

En Ricardo Martin ha planificat una tàctica per millorar la velocitat de l'equip fent relleus curts de 30' per totalitzar cada corredor 1 h.

Abans de la sortida ens reunim un bon nombre de components per animar. El primer relleu el fa en Jordi Boada que a les 12:00 surt com un coet. Molta animació i bon rotllo durant tota la prova. Tothom està donant el màxim. El David fa 27 voltes. Després de 3 h de cursa anem en sisena posició , això pinta molt be.

El relleva en Francisco Hernandez,  el nostre "crac", que va com una moto , es de llarg el mes ràpid en pista.Comença la remuntada. Fa un total de 41 voltes (rècord del equip) a ritme de 1'30'' per volta !. A les 6 h en David i jo marxem cap a casa. Durant les hores de la nit els altres "cracs" fan una remuntada espectacular tot i el fred que estan passant i el fet que s'ha perdut el xip durant 4 voltes !. Quan arribo a les 7:00 del matí (19 h de cursa) anem en quarta posició , no m'ho puc creure. El JB Team va en tercer lloc i no es gaire lluny de nosaltres. En Jordi Mas esta fent el seu relleu. A les 7:30 la Luz Marina el substitueix i a les 8:00 començo jo.


Les primeres voltes a 2'13" per anar baixant fins a 2'03''. Correm pels carrers 4 i 5 amb una longitud de pista de 422 m. Comença a fer-se de dia, veig els primers raigs de sol i els participants de 24 h individuals que continuem aguantant. Engeguen la megafonia que ha estat apagada durant la nit. Sona el BON DIA dels Pets. Em toca fer el canvi de sentit de pista que faig sense cap problema. Jo faig el relleu de una hora sencera. A les 9:00 en punt en Jesús Arnalda em relleva. He fet 27 voltes , les mateixes que el David a ritme de 5'11''/ Qm.

Surt el sol i arriben mes components per animar l'Àngel Blanco (el que ens va embarcar en aquesta aventura).Això s'acosta al final , ens apropem al tercer lloc però tot i els esforços del Erik Sousa no es suficient. Sona DON'T STOP ME NOW de Queen per rebre el apoteòsic final de cursa.

Un gran equip (i en falten uns quants)

Acabem en un meritori quart lloc a només sis voltes del tercer, l'any del nostre debut. No es pot demanar mes.

El Diploma

Hem fet 704 voltes i 297,436 Qm , marca a superar l'any que ve !

Enllaç a l'album de la cursa

5 comentarios:

jordimascasas dijo...

Gran experiència ! Me n'alegro d'haver-la compartit amb tu.

Anónimo dijo...

Fue genial!!!
Luz

Miguel Lombarte dijo...

Buena crónica!! Seguiré tus andanzas en tu blog!! me gusta ese espíritu corredor que tenéis los Beltrá!!! Lo dicho, el año que viene mas y, si se puede, mejor!!!!!!

Jordi dijo...

Una gran experiència!. Felicitats pel quart lloc i per teneir els nassos d'apuntar-vos a una cursa d'aquest estil.

Àngel B. dijo...

Magnífica crònica, Ramon! M'encanta que amb la teva gran veterania encara tinguis tanta il·lusió per gaudir del nostre esport... tot un exemple per a tots!
Un plaer haver compartit amb tu aquest esdeveniment!
Felicitats, crack!!! ;-)