lunes, 7 de diciembre de 2009

12ª Mitja Marató de Mataró

Aquest diumenge he fet la 12ª mitja marató de Mataró. Dia molt bo per córrer amb sol i no massa fred.
Sortim a les deu en punt amb un ambient extraordinari i molts correcats. El primers Qm's hi anat amb el company correcat TeteXavi amb l'objectiu de baixar de 1h55'.


Al Qm 4 en Xavi es queda i poc després m'atrapen les meves companyes Upe i la Sandreta. Amb elles faig uns quants quilòmetres. Aprofitant la lleugera baixada del principi de cursa passem el Qm 10 a molt bon ritme 53'41'' (5'22''/Qm) .
A partir del Qm 12 he perdut el ritme una mica per culpa del vent de cara que bufava a la N-II i m'he quedat enrera. Al Qm 16 em passa en Xavi i no el puc seguir. Al 17 "punxada total" perdo velocitat clarament i per rematar-ho patiment màxim en els dos últims quilòmetres en pujada. Això ha fet impossible una bona marca. Temps final 1h58'21'' Lloc 1566 (Grup d'edat 193) Ritme 5'37/Qm.

Reflexió : He fet el primer 10000 m massa ràpid , he corregut mes amb el cor que amb el cap. De tot s'aprèn. De totes maneres molt content , ja tinc una mitja marató mes al meu palmarès i van set !.

2 comentarios:

Unknown dijo...

ei, molt bé, segur que a Granollers fas marca.
Veig que no aniràs a Sant Vicenç, ens veurem a la dels nassos!

Unknown dijo...

Hola Ramon...!!! Quin blog més xulo que has fet.... És admirable !!! És un exemple a seguir.... tant de bó jo pugui arribar a fer tantes curses com tú, almenys intentar-ho.... Em queden tantes coses per apendre... Em va encantar coneixe't i parlar amb tú a la mitjà marató de Mataró. De veritat, TOT UN PLAER... De ben segur ens trobem en altres curses, en tinc moltes ganes. Per cert MOLTES GRÀCIES !!!, tant per les fotos com pel video facilitat. ( En el que ens dius el temps exacta del meu cunyat José Carnero com meu... (Sandreta)) ETS UN SOLETE....!!! De totes a totes...!!! Cuida't molt !!! Una abraçada ben forta.