miércoles, 8 de marzo de 2023

Pujada al Tibidabo

Aquest matí com entrenament pel Camí de Sant Jaume que faré a l'abril, he fet una pujada al Tibidabo amb les sabatilles noves ASICS GEL - Trabuco i la motxilla que portaré

Sortida a les 8:42 amb una temperatura de 14ºC i dia de sol.

Recorregut : Casa - Diagonal - Parc Cervantes - Finestrelles - Carretera Cia. d'aigües - Pasarel·la - Sant Pere Màrtir - Camí de la carena - Turó d'en Corts - Vallvidrera - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Camí de Vallvidrera al Tibidabo - Torre de Collserola - Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Escales de la Font del Mont - Carret. de les aigües - Drecera de Vallvidrera - Peu Funicular-- Av. de Vallvidrera - Via Augusta - Pg. Bonanova - Major de Sarrià - Numància -Casa.

Pujada continua per Parc Cervantes i Finestrelles amb un darrer tram dur per la carretera de la Cia. d'aigües fins el cim de Sant Pere Màrtir (Qm 6,3). Temps 1h19'

Cim Sant Perè Màrtir

He seguit pel camí de la carena, Vallvidrera i Torre de Collserola

Torre de Collserola

Continuació fins el Tibidabo (Qm 10,57) 2h15'. He parat uns 40' per descansar una mica i fer un entrepà.

Tibidabo (500 m.s.n.m)

De tornada he anat cap a Vallvidrera per baixar per les escales de la Font del Mont i la drecera fins el peu del Funicular. Tot seguit  Av. de Vallvidrera ,Via Augusta, Pg. Bonanova , Major de Sarrià , Numància  fins a casa.

Han estat un total de 17,22 Qm que he fet en 3h39' i 563 m de desnivell +. Hi ha que afegir 48' d'aturades per fer un total de 4h17'.

Dades del Garmin

Un bon entrenament. Les sabatilles van força bé.

No hay comentarios: