miércoles, 17 de noviembre de 2021

Caminada a Montjuïc


Avui hem fet amb la Luz Marina la caminada a Montjuïc, desena prova de Barnatresc del 2021, en format virtual a realitzar entre els dies 15 i 28 de Novembre amb l'app de l'organització i sense senyalització. També es podia fer en format presencial el 14/11.

Distància d'uns 10,5 Qm amb sortida i arribada al Parc de les Tres Xemeneies.

Recorregut : Jardins de les Tres Xemeneies (1), c. Mata, pg. Montjuïc, pg. Exposició, pg. Santa Madrona, carretera de Montjuïc, pl. Carlos Ibáñez, jardins de Miramar (2), pl. Carlos Ibáñez, carretera Antiga de Montjuïc, carretera de Montjuïc, pl. Sardana, jardins mirador de l’Alcalde, av. del Castell, castell de Montjuïc (3), c. Valero, c. Font i Quer, Institut Botànic, av. Estadi, Anella Olímpica (4), pl. Nemesi Ponsati, pl. Europa, av. Estadi, pl. Sant Jordi, av. Montanyans, pl. Marquès de Foronda, fonts de Montjuïc (5), c. Joaquim Blume, c. França Xica, c. Aníbal, c. Creu dels Molers FEB (6), av. Paral·lel, pl. Bella Dorita, c. Vila i Vilà, c. Mata i jardins de les Tres Xemeneies (7).

Dia magnífic amb sol però fred 10ºC. Sortim a les 9:48 en lleugera pujada fins els Jardins de Miramar i a partir d'aquí forta pujada pel Tir Olímpic, Plaça de la Sardana fins el Castell de Montjuïc (Qm 4,8).Temps de pas 48'10''.

Castell de Montjuïc

A partir d'aquí, baixada fàcil cap a l'Anella Olímpica, Fonts de Montjuïc fins el Parc de les Tres Xemeneies.

Anella Olímpica

Temps 2h27'09'', distància real 10,97 Qm

Dades del Garmin

Registre de l'App

Ha estat un bon entrenament amb bona companyia. Amb aquesta caminada portem 10 de 10, el pin d'or està assegurat !

Hem aprofitat que era aviat per fer un cafè i tornar a casa caminant afegint 3,4 Qm més. Total 14,4 Qm

No hay comentarios: