jueves, 11 de marzo de 2021

Mitja Marató virtual de Terrassa


Avui he fet la Mitja Marató de Terrassa, enguany en format virtual a causa del COVID-19. Dues distàncies possibles 21,097 Qm ó 5 Qm a realitzar entre el 1 i el 14 de Març. 

He triat un recorregut d'anada i tornada des de casa fins el Fòrum pel Front Marítim amb arribada al Parc de l'Espanya Industrial. Prova controlada amb l'app VRACE by Sport Heroes que es sincronitza amb Garmin, la mateixa que ja vaig utilitzar a la virtual 42/7 ZMB.

Com a la mitja de la Orange Run d'Octubre, la idea es fer 1 Qm caminant i un altre corrent sense passar-me de les 120 ppm. 

Pitrall

Dia magnífic de sol i temperatura al voltant de 14 ºC. He començat a les 10:16 bastant ràpid aprofitant la lleugera baixada inicial pel c/ Tarragona i Av. Paral·lel. 

Passeig de Colom ( Qm 4,5)

Passo el Qm 5 al Palau de Mar en 39'09''. Continu cap el Passeig de Joan Borbó, la Barceloneta i Plaça del Mar. Segueixo a bon ritme pel front marítim i passo el Qm 10 a l'esplanada de Av. Litoral / Josep Pla en 1h17'20'' (8' per sota el temps de referència). Al arribar al Qm 11 al Fòrum he fet el gir de 180º per començar la tornada.

Ritme promig de caminar a 9'15''/Qm i córrer al voltant de 6'15''/Qm.

Fòrum (Qm 11)

M'he pres un gel al Qm 12. El vent fort de cara fins la Barceloneta ha estat l'única dificultat. A partir d'aquí ja tinc clar que milloraré de llarg el temps de l'Orange run. Continuació pel Passeig de Borbó, Passeig de Colom i pujada pel Paral·lel fins Plaça d'Espanya. Tram final pel c/Tarragona i arribada al Parc de l'Espanya Industrial en un Temps de 2h42'55'' gairebé 10' menys que la darrera mitja !. Ritme 7'43''/Qm.

Dades del Garmin

Parc Espanya Industrial

Molt satisfet, la meva 42 Mitja Marató al sac !!! 

Han acabat la prova uns 250 corredors que l'han pogut fer en un sol dia o varis. La classificació per part de l'organització ha estat molt deficient i calculo que he entrat al lloc 173.

App VRACE



No hay comentarios: