jueves, 19 de noviembre de 2020

Marató Red Run


Ha arribat el gran dia, Marató Red Run aquest matí, setena prova de les Rainbow Virtual Series 🌈 . 
L'emoció i els nervis no m'han deixat dormir gaire i m'he despertat a les 6.30. Esmorzar clàssic, sense invents, suc de taronja, torrades amb melmelada i cafè amb llet. Afronto la meva tercera marató !
 
Sense indicacions de punts quilomètrics, porto una targeta amb els temps de pas cada 2 Qm per intentar mantenir un ritme constant.  A la Orange Run va funcionar prou bé.
També he de portar una motxilla per la roba, barretes energètiques i begudes pels avituallaments.

Durant els darrers dies he estat utilitzant el gmaps pedometer  per mesurar el recorregut. Finalment he decidit un des de casa a Montgat i tornar fins la Av. Mª. Cristina a Barcelona amb la mítica distància de 42,195 Qm.

Vídeo promocional

La meva amiga Carme finalment no ha pogut acompanyar-me hi he de fer la prova en solitari. L'objectiu es baixar de les 6 h. Com a l'Orange Run, faré 1 Qm caminant i un altre corrent sense passar-me de les 120 ppm. 

Per compensar l'error de càlcul de distància del Garmin cronometraré quan marqui 42,800 Qm. A Masnou faré el gir de 180º Qm 22.

Temperatura d'uns 13ºC.Al migdia calculo s'arribarà als 19ºC.

Surto a les 7:33 intentant estabilitzar aviat el ritme de caminar i córrer. Passo el Qm 5 al Palau de Mar en 41'16''. Continu cap el Passeig de Joan Borbó, la Barceloneta i Plaça del Mar. Veig el mar i tot el front litoral que m'acompanyarà gairebé tota la prova.  Passo el Qm 10 a l'esplanada de Av. Litoral / Josep Pla en 1h21'35'' uns 4' per sota el temps previst. Continuo pel Fòrum cap a Sant Adrià , travesso el Besòs i passo el Qm 15 al entrar al Passeig Marítim de Badalona. Continu cap a Montgat. Passo el Qm 20 a l'estació Montgat Nord en 2h43'02'', 7'30'' per sota el temps previst.
El sol comença ha escalfar. Hi ha molta gent passejant en aquest tram. Temps de pas mitja marató 2h53'04''. Arribant a Masnou (Qm 22), faig el gir de 180º i aprofito per treure'm el tallavents i menjar una barreta. 


Qm 22

Començo a tenir problemes en mantenir les pulsacions fer sota de 120 als trams corrent. He d'afluixar una mica.
Passo el Qm 25 a l'estaciò de Montgat en 3h25'19''. Mantinc bon ritme caminant però corrent vaig una mica més lent. Continu cap a Badalona i passo el Qm 30 a les xemeneies de Sant Adrià encara 6'44'' per sota el temps previst. Travesso de nou el Besòs i passo el pont sobre el port del Fòrum, única pujada del recorregut. Faig una breu aturada per la foto i continu.


Fòrum

He passat el Qm 35 a la Mar Bella en 4h53'22''. A partir d'aquí els problemes en mantenir les pulsacions corrent han anat en augment però sota control. Pas per la Barceloneta Qm 38 i continuació pel Passeig de Joan Borbó fins el Passeig Colom per enfilar la pujada pel Paral·lel Qm 40. Temps 5h37'02'', 3'48'' per sota el temps previst. El Sub. 6 h no se'm pot escapar. Entrada a la Plaça Espanya i arribada triomfal a la meta a la Av. MªCristina en un Temps de 5h55'50'' Lloc 200 Cat 11 a ritme de 8'26''/Qm .


Temps parcials : 1ª mitja 2h53'04'' / 2ª mitja 3h02'46''


Arribada

Tercera Marató al sac, aquesta virtual, en solitari però dura com totes. Molt satisfet poder acabar-la després del que em va passar fa poc més de dos anys.


Medalla Finisher

Diploma

En aquesta darrera prova han participat 212 corredors.

Seguim sumant #KMSxELA. Darrera prova de les #rainbowvirtualseries 🌈 superada !

No hay comentarios: