domingo, 12 de enero de 2020

Quart de marató de Sitges


Primera participació aquest matí al Quart de marató de Sitges que avui celebra la seva 9ª edició. Prova compartida amb la Mitja Marató que comença una hora més tard.
Dia de sol i fred (al voltant dels 3 ºC ) però que ha anat pujant amb el dia.
Circuit idèntic a la segona volta de la mitja dels darrers anys amb pas pel casc antic de Sitges i una distància de 10,503 Qm.


Sortim a les 9.00 en punt. Recorregut inicial pel llarg Passeig Marítim i urbanitzacions vora el mar.

Passeig Marítim

Procuro estabilitzar el ritme de pulsacions voltant les 120. Cap el Qm 3 m'agafa el meu amic i ex-company de feina Toni, un habitual de la prova ja que viu aquí. Continuem junts tota la cursa.


Passem el Qm 5 en 32' a ritme de 6'24''/Qm. Agafem el camí del camp de golf on hi ha una lleugera pujada i fem després el gir de 180º (Qm 6,7 ) Temps 43'44'' a ritme de 6'32''/Qm. En el recorregut hi ha un parell de trams on ens creuem i que permet saludar els companys.
Anem tots dos a un ritme còmode que ens permet anar xerrant. Cap el Qm 9 entrem al casc antic amb una mica de pujada i carrers estrets. Passem el Qm 10 prou bé en 1h05'02'' a ritme de 6'31''/Qm. En enfilar el Passeig de Ribera en Toni fa l'esprint d'arribada mentre que jo continuo al mateix ritme per acabar en un Temps final de 1h08'47'' lloc 741 a ritme de 6'33''/Qm.

Dades del Garmin

Arribada

Molt satisfet, al pas pel Qm 10 he fet gairebé el mateix temps que a la Cursa de Bombers (+11'').

Amb Toni


A la arribada medalla, begudes, fruita i fruits secs. Proper repte diumenge vinent a Cursa del Barri de Sant Antoni. Començo a sumar #KMSxELA

En acabar, he aprofitat que era allí per esmorzar i veure els meus companys que feien la Mitja Marató.

1 comentario:

Antoni dijo...

Moltes gràcies Ramon,
Una gran crònica i molt content per haver-te trobat i haver fet la cursa junts, que parlant s'ha m'ha fet més curta.
Espero el proper any tornar-te a trobar !!
serà una bona senyal pels dos)

Adeu "màquina" !!