miércoles, 1 de enero de 2020

21ª Cursa dels Nassos


Com gairebé sempre als darrers anys, acabo l'any amb la Cursa dels Nassos i amb aquesta ja en porto setze !. Gran inscripció amb 10400 corredors i temperatura voltant els 10ºC. Prova puntuable per la 12ª Challenge BCN 10K
Enguany participo d'una forma divertida i diferent, acompanyant a la meva amiga Maria Dávila (llebre oficial 70').

Amb Maria
Gran trobada amb amics i companys que, com jo, volen acabar l'any corrent. Un munt de gent disfressada com es ja típic en aquesta cursa.

Amb corredors.cat

Sortida en tres onades esglaonades. Sortim a la tercera gairebé al final ja que als darrers calaixos no hi ha cap control.
Recorregut de 10 Qm idèntic als últims anys força pla  amb sortida i arribada al Carrer Selva de Mar.

Sortim sense problemes amb l'objectiu d'anar a un ritme regular un pel per sota els 7'/Qm a fi de compensar la lleugera pujada del segon 5000. Ens acompanya també el Jaume TwoStones marit de Maria i el Quico111 amb la seva filla. Aviat es fa fosc i he d'utilitzar el frontal que he portat per controlar el ritme i les pulsacions. A més, se li ha parat una estona el crono a Maria i no controla el temps gaire bé.
Després del gir de 180º al Passeig de Picasso passem prou bé el Qm 5 en 34'27'' a ritme de 6'54''/Qm. Agafem l'avituallament al Qm 5,5 i enfilem el c/ Marina cap a la Diagonal. En aquest tros hi ha uns quants girs i lleugera pujada. Arribem al Qm 8 just a la Diagonal i aprofitem la lleugera baixada per ajustar el temps final afluixant una mica.

Arribada
(Foto Pako Beer)

Espectacular arribada a Selva de Mar amb molta animació. Temps final 1h09'52'' Lloc 8439 a ritme de 7'00''/Qm.

Pràcticament hem clavat el temps, només 8'' per sota ! Moltes felicitats Maria

Amb Maria i Jaume
(Foto CarlesCat)

Dades del Garmin

Arribada
(Foto CarlesCat)

Acabo la Lliga Championchip 2019 en el Lloc 3789 de la general cat Masculina i 64é de la meva categoria amb 594,4 punts.

He fet un total de 6 curses puntuables.
  • Cursa El Corte Inglés
  • Cursa de la Mercè
  • Jean Bouin
  • Cursa Bombers
  • Cursa La Sansi Viladecans
  • Cursa dels Nassos

No hay comentarios: