domingo, 5 de mayo de 2019

VII Marxa dels Monestirs


Aquest matí he participat per primer cop a la Marxa dels Monestirs que organitza el Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià.
A les 7:30 hem agafat amb la meva amiga Carme el tren per desplaçar-nos a Sant Cugat.
Recorregut lineal de 17,5 Qm amb sortida a la Plaça Lluís Millet de Sant Cugat i arribada al Monestir de Pedralbes a Barcelona. Dia de sol i fresc a primera hora del matí.
Al tractar-se de una marxa de regularitat ens han donat una targeta pels controls de pas.

Sant Cugat

La sortida l'han donat en grups de deu participants separats un minut. Nosaltres hem començat a les 8h44'. Traçat urbà força pla. Aviat hem passat al costat del Monestir de Sant Cugat, un dels referents de la marxa, fins arribar al Control 1 a l'entrada del Parc de Collserola. Temps parcial 25' (9h09'). Continuació per la pista forestal passant al costat de Pi d'en Xandri fins Can Borrell Control 2  Temps parcial 29' (9h38').


Pista ample en mig del bosc molt maca en lleugera pujada fins l'Ermita de Sant Medir Control 3 Temps parc. 26' (10h04'). En aquest punt hem fet 25' de neutralització per l'avituallament (entrepà, coca, barreta energètica i begudes).

Ermita Sant Medir

Recuperades les forces pujada forta fins Can Ribes  Control 4 Temps parc. 44' (11h13')

Pujada a Can Ribes

Continuació fins passar pel costat del Tibidabo i començar la baixada. Control 5 Temps parc. 36' (11h45'). Pas pel costat de la Torre de Collserola, Vallvidrera (on hi havia un petit avituallament)  i Turó d'en Cors. Vistes magnífiques de Barcelona .


Darrer Control 6 Villa Paula Temps parc 43' (12h28'). Baixada cap a carretera de les aigües , Parc de l'Oreneta i arribada al Monestir de Pedralbes. Temps parc. 36' (13h04').

Monestir de Pedralbes

Temps real 3h55'23'', distància real 17,56 Qm. Temps total amb la neutralització 4h20'.

Dades del Garmin

Una bona caminada i millor companyia !

Àlbum de fotos (Carme Salas).
Àlbum de fotos (Els Blaus)

No hay comentarios: