domingo, 26 de mayo de 2019

Pujada al Tibidabo

Aquest matí he fet la pujada al Tibidabo com entrenament pel Camí de Sant Jaume que faré a principis de Juny. He portat la motxilla que portaré per veure que tal va.

Recorregut : Casa - Numància- Diagonal - Parc Cervantes - Sant Joan de Deu - Plaça Mireia - Sant Pere Màrtir - Camí de la carena - Turó d'en Cors - Vallvidrera - Carret. de Vallv. al Tibidabo- Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Vallvidrera - Drecera -  Carret. de les aigües - c/ Carroç - Peu Funicular - Av. de Vallvidrera - Major de Sarrià - Passeig Sant Joan Bosco - Numància - Casa

Amb una bona temperatura de 17ºC i solejat, he sortit a les 8:26 direcció Esplugues. Després de una bona pujada fins la Plaça Mireia, he passat pel cim de Sant Pere Màrtir (Qm 7,53) en 1h30'.

Cim Sant Pere Màrtir


Continuació pel camí de la carena i Vallvidrera fins el Tibidabo (Qm 13,2) 2h37'. He parat uns 20' per descansar una mica i fer un entrepà

Tibidabo

De tornada he anat cap a Vallvidrera per baixar per la drecera fins la Carretera de les aigües i tot seguit cap a Sarrià pel carrer Carroç i Peu de Funicular.

Han estat un total de 21,2 Qm que he fet en 4h03' i 629 m de desnivell +. Hi ha que afegir 32' d'aturades per fer un total de 4h35'.

Dades del Garmin

Crec que està tot  més o menys a punt pel Camí de Sant Jaume Francés que començo el 5/6 a Saint Jean Pied de Port. Aviam com va.

No hay comentarios: