domingo, 17 de febrero de 2019

Maratest El Prat


Aquest any he tornat al Maratest al Prat de Llobregat però d'espectador / animador. He anat amb la meva amiga Luz Marina que feia la prova de 30 Qm preparant la marató de Barcelona del proper 10/3/19.
Dia magnífic de sol i fred a primera hora (uns 5ºC). Com sempre gran organització de Pratenc Associació d’Atletisme i Gaudium Sports amb sortida i arribada davant de la Granja La Ricarda al Prat. Llebres de corredors.cat i els nostres "speakers"  Waterpoler i Debutante animant força.

Circuit de 15 Qm  molt pla amb dues distàncies 15 i 30 Qm. voltant els espais naturals del Llobregat amb trams mixtes d'asfalt i terra. Enguany han canviat el sentit del recorregut el que ha millorat encara més la prova.

Amb corredors.cat

Durant el matí m'he desplaçat a diferents punts del recorregut per anar animant als participants. No he pogut evitar recordar la meva gran cursa de 30 Qm de l'any passat.

(Foto de Pako Beer)

He acompanyat a la Luz Marina els darrers metres. Ha estat per a mí la primera vegada que corria després del inoblidable 1/9/18. El meu recorregut de 720 m no passarà a l'historia però espero sigui l'inici d'una nova etapa atlètica.

Arribada

Amb Javier, Rosa, Luz Marina i Ramon

La Luz Marina ha fet una bona marca amb un temps de 3h14'06''.

En acabar fruites i begudes per tothom. També ens hem quedat una estona a comentar la cursa sota un agradable sol d'hivern.


El proper cap de setmana la Caminada Magic Line (Barcelona) !

No hay comentarios: