domingo, 3 de febrero de 2019

28ª Caminada de Sant Pau


Aquest matí he participat a la Caminada Popular de Sant Pau que organitza el centre Excursionista Torrellenc.
A les 8:00 he quedat amb el meu amic Pere per desplaçar-nos a Torrelles de Llobregat. Recorregut de muntanya pel terme municipal amb una distància aproximada de 14,5 Qm

Itinerari : Plaça de l’Ajuntament, Can Roig, Can Valent, Les Sitjes, Serral de Can Güell, Penya del Moro (Qm 8), Can Güell, Camí Ral, Can Mas, Can Coll i Parc de Can Sostres.


Dia de sol i una temperatura de 5ºC. Hem sortit a les 9 h i ben aviat ha començat la pujada cap a Can Roig que ha continuat per pistes i corriols fins dalt del Serral de Can Güell.

Pujdada Can Riera

En aquest punt hi havia l'avituallament (Qm 7 / 1h30') amb begudes, un bon entrepà de bull i café.

Esmorzar

Recuperades les forces hem pujat fins la Penya del Moro punt mes alt del recorregut amb 467 m s.n.m.  Magnífiques vistes del Baix Llobregat i Barcelona.

 Penya del Moro


Tornada de baixada amb alguns corriols complicats que hem superat sense problemes. Anècdota, a l'arribada ens hem perdut lleugerament dins del poble i hem fet uns 500 m de més. Hem completat finalment 15 Qm en 3h12' que incloent 28' de les aturades al avituallaments i per fer fotos surt un total de 3h40'. Avui el desnivell ha estat considerable ( D+ 500 m).

Dades del Garmin

Arribada

A l'arribada aperitiu i sorteig de cistells de Sant Pau amb productes propis de Torrelles que no ens han tocat.
Una bona caminada i millor companyia. L'any vinent, si puc, repetiré.

No hay comentarios: