sábado, 23 de junio de 2018

Entrenament Adidas


Ahir per la tarda / nit vaig participar al entrenament especial organitzat per Adidas Running sota el nom de Run for the Oceans.
El punt de trobada va ser a les 17:15 h a l'Estació de Sants on vam agafar un bus llançadora de l'organització que ens va portar fins el lloc del entrenament a la Platja de El Prat de Llobregat.
Ens van donar una samarreta que en aquesta ocasió va ser de color blau clar.


Gran trobada amb un munt de companys de diferents grups d'entrenament, uns 500 en total.
Run for the Oceans es una iniciativa de Adidas Runners / Parley per recaptar fons per la neteja dels plàstics al mar. Per cada Qm fet i compatibilitzat mitjans l'aplicació Runtastic  Adidas aporta 1 $ al projecte.



Sota un sol de justícia i sense ombra, vam començar amb uns quants parlaments explicant el gran problema que representa la contaminació per plàstics al mar. A continuació vam fer uns exercicis d'escalfament, un dels quals, força divertit, que va consistir en recollir un munt d'ampolles de plàstic utilitzades en entrenaments anteriors i portar-les el mes ràpid possible a un gran contenidor pel seu reciclatge.


Cap a les 20:00 ens vam dividir en tres grups de ritme per donar voltes a un circuit de 3,6 Qm per un entorn magnífic voltant la platja i la zona del delta junt l'estany de La Ricarda.

Sortida

Platja

Aiguamolls

Vam fer un bon entrenament de 7,2 Qm (dues voltes) a ritme de 5'23''/Qm amb la nostra llebre Elena.

Dades del Garmin


En acabar begudes, fruites i fruits secs, bany a la platja i sopar acompanyats d'una bona sessió disco i percussió.

Galeria de fotos
Galeria de fotos
Galeria de fotos
Galeria de fotos

Moltes gràcies Adidas Runners un cop mes per organitzar aquest esdeveniment.

No hay comentarios: