domingo, 2 de abril de 2017

39ª Cursa El Corte Inglés


Nova participació aquest matí a la Cursa de El Corte Inglés, la gran cursa de la Ciutat de Barcelona. Ha estat la meva 38ª de les 39 edicions que s'han celebrat.
Prova puntuable per la 9ª Challenge BCN 10K i recorregut clàssic amb entrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i una distància de 10,766 Qm.
Com cada any la gran festa de l'atletisme popular amb una gran participació de 58870 inscrits.

Corredors.cat / Can Mercader

Dia de sol magnífic i molt bona temperatura per córrer, al voltant de 12ºC.
Com sempre gran trobada de companys de corredors.cat i també d'altres clubs Rekons, Voluntaris 2000,  Can Mercader i BC Team.

Rekons

Sortida a les 9:00 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud que com l'any passat els hi han donat el dorsal amb xip integrat.
He sortit ràpid i sense problemes per anar agafant ritme al carrer Aragó. Als primers metres m'he ajuntat amb en Juan Fernandez i hem fet gairebé tota la cursa junts.
Com sempre la pujada cap el Poble Espanyol i sobre tot dels Jocs Olímpics del 92 darrera l'estadi ha estat força exigent.
Hem entrat a l'estadi (Qm 5,9) amb un temps de 33'27'', tal i com tenia previst.. A la pista hem gaudit de l'espectacle. A partir del Qm 7 baixada força ràpida per la Font del Gat on m'he trobat amb el meu company CarlesCat que anava fent fotos. També he atrapat en aquest punt als meus amics Juan Morillo i José Pilar amb els que he anat fent la goma un parell de Qm's.
He continuat baixant a bon ritme pel c/ Lleida fins Floridablanca. A partir d'aquí, terreny pla cap a la Ronda de Sant Pere on el Juan m'ha deixat uns metres enrere.

c/ Floridablanca

Just a l'entrada de Plaça Universitat hi havia el control de pas del Qm 10 per la Challenge que he passat en un temps de 54'42''. Continuació per c/ Pelai i Plaça de Catalunya.


Temps final de 58'33'' Classificat 3011 Cat 72 a ritme de 5'27''/Qm.

Dades del Garmin

Amb Juan Fernandez

Prou satisfet ja que he baixat 1'10'' la marca de l'any passat i un cop mes per sota de l'hora .

Ara a descansar un parell de setmanes fins el Medijocs a Sant Cugat el dia 22 d'Abril.

1 comentario:

Unknown dijo...

Un placer haberte podido acompañar casi toda la cursa, seguro que sin ti no hubiera bajado de la hora. Un abrazo company!!