domingo, 8 de mayo de 2016

4ª Cursa DIR GU Diagonal


Primera participació avui a la Cursa Diagonal prova organitzada pel DIR i puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K. Recorregut lineal i recte de 10 Qm per la Diagonal amb sortida al Palau Reial de Pedralbes i arribada a Passeig Garcia Faria.També es disputa la distància de 5 Qm amb sortida a les 9:00 a Diagonal / Marina, mitja hora mes tard.
Dia molt tapat amb plugim fi i bona temperatura per córrer,13ºC.
Perfil favorable de baixada sobre tot al primer tram del recorregut
.
Gràfic David Patán (Blogmaldito)

Des de feia uns anys em feia il·lusió participar a aquesta cursa amb recorregut tan singular (la Diagonal de Barcelona de punta a punta) però fins la quarta edició no ha estat possible.


Hem sortit a les 8:30 del Palau Reial amb el terra molt lliscant per la pluja i l'intens tràfic que soporta aquesta via dia a dia. Avui però, la Diagonal era tota per nosaltres !.  Surto amb l'objectiu de baixar del 52' però sobre tot de no caure.
El pas pel Qm 5 a prop del c/ Marina l'he fet prou bé en 25'56'' a ritme de 5'11''/Qm. Cap el Qm 6 m'ha atrapat l'Hector que anava molt bé i hem fet tres Qm junts. 
El cap de cursa de la prova de 5 Qm amb el J.L Blanco al davant, ens ha passat al Qm 9 crec que per un mal càlcul de l'organització.
El darrer Qm, tot i fer-lo per sota de 5', no he pogut seguir a l'Hector.

Arribada

Temps final de 51'26'' (25'56'' / 25'30'') Lloc 2690 i 155é de la meva categoria a ritme de 5'09''/Qm.


Amb Isabel

Tot i que la lleugera baixada del tram inicial ha ajudat una mica, molt satisfet objectiu complert ! 

He fet la millor marca personal de l'any.

No hay comentarios: