martes, 12 de agosto de 2014

Pujada al Quermany (x2)

Aquest matí he fet amb el meu amic Hector la tradicional pujada d'estiu al Quermany. Dia de sol però amb bona temperatura per córrer.
Recorregut Càmping Inter Pals - Cim del Quermany (224 m s.n.m) i tornar, 12,6 Qm en total.
Hem sortit a les 8:00 per la carretera direcció Pals entrant per una forta rampa cap a la pista forestal darrera del Aparthotel Golf Beach. Continuació en direcció al Quermany per pista de sorra i pedres amb lleugera pujada. Passada la masia de Can Pou de ses Garites hem agafat un corriol / drecera a la dreta que ens porta al camí principal. Aquí comença la verdadera de pujada. En aquest tram el terra es dur amb molta pedra. Passem les mines d'en Bofill en 33:39 (4,62 Qm). Hi ha un parell mes de trossos mes trenca-cames amb fort desnivell. Arribant al Qm 5,8 la pujada es suavitza i la vista del Baix Empordà es magnífica. Tram final de mes pedres, gir a l'esquerra i ja veiem la torre de guaita dels forestals al cim del Quermany. Temps 47:31 (Qm 6,29).

Cim amb les illes Medes al fons

Torre de guaita

Hem fet una aturada d'uns vuit minuts per hidratar-nos, fer fotos i cap avall !!.

Si la pujada es dura, la baixada per a mi es perillosa. Em baixat per tant amb precaució de no caure passant les mines d'en Bofill en 59:37 (tot i això hem trigat 1'46'' menys que pujant). Arribant a Can Pou de ses Garites la baixada ja es mes suportable però la pista de sorra i pedres no permet despistar-se. Finalment tram d'asfalt fins el Càmping amb un temps final de 1:31:45, 3' llargs menys que a l'anada.

Dades del Garmin

Un bon entrenament amb molt bona companya !.

Recuperant forces al càmping

Per la tarda hem sortit a caminar amb en Francisco i hem acabat de nou al cim del Quermany fent un doblet que mai havia fet

Cim del Quermany 2

Han estat 11,4 Qm mes a les cames. Demà toca descans !.

No hay comentarios: