domingo, 1 de septiembre de 2013

El 2000 de Sants

Aquest matí he fet per segona vegada el 2000 de Sants una cursa ben organitzada per la Unió Esportiva de Sants amb motiu de la Festa Major, gratuita i que enguany celebra la seva quarta edició. Ja vaig participar a la segona edició al 2011 i em va agradar força tot i ser una cursa per anar al màxim en plena temporada de vacances.
Bona temperatura avui per córrer amb uns 23ºC i bon temps.
Recorregut de dues voltes a un circuit de 1000 m per la carretera de Sants amb lleugera pendent direcció Plaça de Sants i baixada anant cap a la Plaça Espanya.
Abans de la sortida he coincidit amb les meva amiga Susanna que ha guanyat la prova femenina.

Amb Susanna

També amb la Eva Fontecha, en Marc (Kitus14) i en José de corredors.cat amb qui he tingut una dura però sana competència com fa dos anys.

He participat a la primera serie masculina per els de mes de 40 anys , tot un detall això de fer dos series perque amb els mes joves no tenia cap opció.
Surto a les 9:15 a tope direcció Plaça de Sants per fer el primer gir de 180º als 200 m aproximadament i el segon als 700 m per passar el Qm 1 en 4'33''.

Pas per meta 1ª volta

Aguanto com puc el ritme a la segona volta i faig el segon Qm una mica mes lent en 4'38'' per marcar un Temps final de 9'11'' Lloc 47 a ritme de 4'36''/Qm, MMP en aquesta distància rebaixant 3 segons la de fa dos anys en aquesta mateixa cursa.
No es pot demanar mes a aquesta alçada de temporada tenint en compte a mes que els quatre girs fan perdre força ritme.

No hay comentarios: