domingo, 5 de agosto de 2012

2ª Cursa Solidària Platja de Pals


Segona cursa solidària a la Platja de Pals destinada a recaptar fons per la Fundació del Hospital Clínic sota el lema "Corre por tus venas"
Recorregut magnífic al voltant dels arrossars de Pals amb una distància de 8,3 Qm.
Dia de sol amb una temperatura d'uns 25ºC soportable pel mes d'Agost.
Mini trobada de corredors.cat amb la presència de Pluvinet , Biel54 , Hyuste , Joaquim , Prudi , Dion i Alva2009.


També han participat en Iago i els meus amics Albert i Margarita.
Sortim a les 9:00 pel camí de terra de les Basses d'en Coll , espai natural protegit . Paso el primer Qm massa ràpid en 5'04''i afluixo el ritme al voltant de 5'25''/Qm. Cap el Qm 3 agafem la carretera d'asfalt del Golf Serres de Pals en lleugera pujada.
Al Qm 4,3 entrem a una zona boscosa amb terra de sorra i pinassa una mica complicada ; la lleugera baixada m'ajuda però a mantenir el ritme. Entre el Qm 5 i 7 afluixo una mica per la calor. Recupero però el ritme al pas pel Qm 8 per acabar en 44'51''a un ritme final de 5'24''/Qm.

Força content d'haver pogut fer per segon any consecutiu aquesta cursa.

En acabar "bocates" i begudes per a tothom i sorteig de un bon nombre d'obsequis dels patrocinadors.
Com a única nota negativa per l'organització el fet de que una mica abans de Qm 6 s Qm's molts corredors no han fet el gir a la dreta degut a que, segons ells, no es veia be i han seguit recte cap a l'arribada fent uns 2 Qm menys. Això a representat que el guanyador oficial de la prova ha estat el meu amic Joaquim que ha estat el primer en completar els 8,3 Qm. Felicitats Joaquim !.

Reportatge fotogràfic

No hay comentarios: