miércoles, 25 de julio de 2012

Cerimònia torxa 20 anys JJOO Barcelona 92

Per commemorar els vint anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 avui he  participat en la cerimònia  de relleu de torxes per Barcelona que s'ha fet des de l'ajuntament fins al Museu Olímpic.
El primer rellevista, ha estat el gran Epi, ,d'allà, la torxa ha enfilat el carrer de Ferran amb Gemma Mengual, per pujar per la Rambla, arribar a la Plaça de Catalunya i dirigir-se, passant per Plaça de la Universitat i els carrers de Sepúlveda i Lleida, cap a l'Anella Olímpica.

Han participat una quarantena d'esportistes i personalitats del món de l'esport, entre els quals hi hagut representants dels voluntaris de Barcelona 92 i els mitjans de comunicació com el meu company corredor i amic Xavier Bonastre i Cristina Cubero que estava força emocionada.

Amb Xavier Bonastre

Amb Cristina Cubero
Amb el companys de corredors.cat he acompanyat a l'últim relleu el triple medallista Gervasi Deferr fins el Museu Olímpic on ha encès el peveter del museu.


Durant l'acte s'ha descobert una estàtua commemorativa representant un arquer, que ha estat donada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya al Museu Olímpic.

Vídeo 'Relleu commemoratiu de torxes'

No hay comentarios: