martes, 27 de marzo de 2012

Marató de Barcelona


Enorme Marató de Barcelona aquest diumenge amb nou rècord d'inscripció amb quasi 20000 corredors.
Dia de sol i una mica de calor al final de la cursa. Vaig anar a la cruïlla Numància Berlín on la cursa passava dues vegades (Qm 1,7 i Qm 8). Amb els companys del Nike + Run Club vam poder animar de valent forces amics que la feien.
A continuació, com cada any, em vaig desplaçar al Qm 27 per continuar animant i acompanyar al meu amic Joaquim fins el Qm 42 amb l'objectiu de ajudar-lo en la part mes dura de la marató.
L'ambient va ser espectacular per tota la ciutat amb molts punts d'animació i en especial a l'avituallament de corredors.cat a la Av. de la Catedral.
Fins el Qm 32 va anar força be però a partir d'aquí va patir rampes a les cames que ens van fer aturar i caminar varies vegades. Per sort a partir del Qm 36 va poder tornar a córrer i acabar la que sens dubte ha estat la marató mes dura per ell. Temps final 4 h 20'54''.

Amb Joaquim

Felicitats Joaquim pots estar ben orgullós d'aquesta marató.

També vull felicitar al meu company Jordi Mas que va fer millor marca personal amb 3h55'25'' i la Luz Marina que va fer 4h23'57''en el seu debut

Per a mi va ser un plaer poder ajudar en Joaquim en els moments mes durs i gaudir des de dins aquesta gran cursa.

Els 15 Qm's que vaig fer amb ell van ser a un ritme mes lent del previst 7'12''/Qm. Temps 1h48'00''.

3 comentarios:

jordimascasas dijo...

M'has robat 10 segons de la meva marca, però tu perdono si l'any proper fas la marató.

Ramon dijo...

No fotis , disculpa , ho arreglo ara mateix :-)

Joaquim dijo...

Ramon, moltes gràcies de tot cor, en totes cinc ha estat molt important la teva companyia però en aquesta ha estat molt especial. Una abraçada molt forta. Joaquim