domingo, 11 de marzo de 2012

Caminada de l'olimpisme


Aquest matí he fet corrent en companyia del José Maria, en Daniel (i a estones de la Maria), la Caminada de l'olimpisme la segona prova del programa de caminades Barnatresc 2012.
Dia de primavera amb un recorregut al voltant de 12 Qm's en gran part pel Parc de Montjuïc amb sortida i arribada al Pg. de Sant Antoni just al costat del Parc de l'Espanya Industrial.

Hem sortit a les 9:00 cap a la Plaça de Sants per continuar per Creu Coberta fins la Plaça Espanya i Av. Maria Cristina. Tot seguit hem fet la pujada per les escales cap a la Plaça de les Cascades i el Palau Nacional per continuar cap a la Plaça Sant Jordi, Av. de l’Estadi, c. Jocs 92, c. Pierre de Coubertin, camp Municipal de Beisbol, Pg. Olímpic, Av. de l’Estadi, Museu Olímpic i forta pujada fins el Mirador Olímpic on hi havia el control de pas i avituallament. Temps de pas 51'53''.


A continuació Castell de Montjuïc i forta baixada cap el Mirador de l’Alcalde, Pl. de la Sardana, Parc Joan Brossa, Pl. Dante, Av. Miramar i cap el Paral·lel, c. Entença, Av. Roma, pl. Països Catalans i Pg. de Sant Antoni. Temps final 1h 38'12''. Un bon entrenament amb un recorregut trencacames.


A l'arribada el Museu Olímpic i de l'Esport ens ha donat l'oportunitat de fer-nos una foto amb la torxa olímpica de Barcelona'92

No hay comentarios: