domingo, 4 de marzo de 2012

Maratest Badalona


Aquest matí he fet a Badalona la primera edició de la cursa Maratest una cursa que comparteix les distàncies de 15 i 30 Qm's amb un circuit molt pla i amb llebres per poder a competir al màxim rendiment.

Matí esplèndid de sol amb una temperatura de 15º C i una organització perfecte amb sortida i arribada davant del Palau Olímpic de Badalona. He participat a la prova de 15 Qm amb l'objectiu d'intentar fer marca personal en aquesta distància.

Hem sortit a les 9:00 i aviat m'he posat a ritme de cursa. Els primers Qm's els hem fet per la part mes industrial amb molt poc ambient. Passat el Qm 2, al Pont de Lluc sobre la via del tren, hi havia una "pujadeta" no prevista i després hem fet el pas espectacular per sota.

Baixada del pont

Pas per sota el pont

Les fotos gentilesa del meu company Carles (CarlesCat de corredors.cat)

El Qm 5 al Passeig Marítim l'he fet en 26'32'' a ritme de 5'18''/Qm. Cap el Qm 6 sorprenenment m'ha atrapat el meu company Albert (stone-apo) que feia de llebre de ritme 5'20''/Qm i que segurament anava un pel mes ràpid del previst. He continuat amb el grup a molt bon ritme. Hem passat el Qm 10 en 53'01''. Al Qm 11 he decidit apretar una mica i he deixat el grup enrere fent l'ultim Qm a 5'03'' i un Temps final de 1:19:09 lloc 300 (Cat 13) a ritme de 5'17''/Qm.

Sprint final

M'ha faltat un pel , m'he quedat a 54'' de la meva millor marca personal que vaig fer l'any passat durant la Mitja de Barcelona. Tot i això, molt content perque clarament vaig recuperant velocitat en cursa que havia perdut amb l'aturada de principis d'any.

Continu sumant punts a la Lliga Internet i Correcat.

2 comentarios:

jordimascasas dijo...

1:18:15 a Gavà i perdent la sabatilla.

Ramon dijo...

Es veritat Jordi , però la classificació oficial diu 1:18:17 per tant agafo el temps de la mitja de Barcelona del Km 5 al 20.