lunes, 13 de febrero de 2012

17ª Mitja Marató de Gavà

Ahir vaig fer per la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels-Gavà, la primera que faig aquest any després de substituir al Gener la de Sitges per la Mar i Murtra.
Dia molt fred (uns 4ºC) però amb sol i vent.
Vaig començar a entrenar de nou fa una setmana després de estar aturat durant quinze dies. En les condicions físiques en que em trobo , penso que acabar la cursa al voltant de 1h55' ja estaria be.


L'organització a posat calaixos i la sortida a les 9:30 en punt es força fluida. Surto amb la barqueta Sub 1h55' de corredors.cat liderada pel meu company de corredors.cat Barceruel acompanyat d'un munt de corredors entre els en Prudi i en Hyuste.




Passem el Qm 5 en el temps previst 27'18''.Enfilem el Passeig Marítim cap a Castelldefels i passem el Qm 10 en 54'43'' a ritme de 5'28''/Qm. Poc després donem la volta al passeig per començar el camí de tornada. Em comença a costar aguantar el ritme però em mantinc amb el grup. Abans d'agafar la carretera cap a Gavà passem el Qm 15 en 1h21'54 '', al ritme previst.


A la carretera (Qm 16) perdo definitivament la barqueta i el vent gèlid en contra fa la resta. Baixo força el ritme i no tinc ningú que m'animi com l'any passat en Jordi Mas. Passat el Qm 19 entro al poble amb la pujada per la Rambla. Passo el Qm 20 en1h52'03''. Apreto el que puc, que no es gaire , fins la meta .
Entro a la pista de la Bòbila i esprint per marcar un Temps final de 1h58'16'' lloc 1494 (grup d'edat 73) Ritme 5'36''/Qm.

La dissetena mitja ja es al sac !.

Amb el meu company Carles Sancho

Dono el resultat per bo tot i que a la part final de la cursa he perdut tres minuts, suposo que degut a la falta d'entrenament , el vent i al quedar-me sol. A la propera cursa, la Mitja de Barcelona dintre de quinze dies, intentaré millorar.

1 comentario:

jordimascasas dijo...

La veritat és que el vent de final de cursa molestava força.