domingo, 22 de enero de 2012

34ª Cursa Barri de Sant Antoni


Avui he fet la Cursa del Barri de Sant Antoni una clàssica al meu calendari que he fet per dinovena vegada. Primera cursa de 10 Km de l'any i puntuable per la 4ª Challenge BCN 10 K.
Temperatura optima per córrer 12ºC i trobada multitudinària de correcats , potser la mes gran que he vist fina ara.

Amb Luz Marina
1ª classificada Challenge BCN 10K Cat Vet C Fem

He estat tota la setmana sense córrer per culpa de la lesió a l'esquena que no acaba de curar-se i no tinc ni idea de com anirà. L'objectiu inicial es fer Sub 50' com els tres darrers anys.
Surto molt ràpid. Passo el Qm 2 en 9'54''. Mantinc un bon ritme a la baixada de la Gran Via i la Ronda i passo el Qm 5 en 25'09'' (Ritme de 5'02''/Qm).

Amb Gemma

Acabo la primera volta força be però al pas pel Qm 6 ja veig que no vaig com l'any passat. El Qm de pujada pel Paral-lel m'ho confirma (el faig en 5'28'') . Continu el més ràpid que puc però ja no agafo el ritme del principi amb excepció de l'últim Qm que el faig en 5'00'' per acabar en un Temps final de 51:18 Lloc 2075 i a la posició 173 de la meva categoria. Ritme 5'08''/ Qm.

La segona volta aquest cop s'ha travessat una mica i he perdut les opcions del Sub 50'. Amb les condicions físiques que he corregut dono per força bo el resultat.
Segueixo pujant llocs a la classificació de la 4ª Challenge BCN 10 K ja vaig al lloc 241 i mantinc el 11 del meu grup d'edat Vet C Mas !.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabuena Ramón!!! apesar de la lesión... sigues ahí!!!
Luz

Ramon dijo...

Gracias Luz , la lesión ya es pasado ahora a recuperar velocidad en larga distància.