domingo, 15 de enero de 2012

Mar i Murtra

Aquest matí he fet per primer cop la Cursa Mar i Murtra una cursa de muntanya mixte d'asfalt i terra molt ben organitzada pels Fondistes de Blanes.

He anat en cotxe amb el meu company de corredors.cat Jordi Mas. Dia molt fred (1ºC) però amb sol.
Surto a les 9:30 en punt des del Passeig Marítim de Blanes amb la idea de gaudir de la cursa sense la pressió del crono ja que la meva experiència en curses de muntanya es mínima. Tot i que la cursa va per pistes forestals i no hi ha cap corriol penso que serà dura

He anat amb el meu company Hector Hyuste els primers Qm's fins el Qm 7 on m'he quedat despenjat en una de les pujades. A partir d'aquí a pujar i baixar. El segon 5000 m l'he fet a ritme de 6'07''/Qm i segons el perfil, la pujada encara havia d'arribar !.


Aixì ha estat , a partit del Qm 11 cap amunt fins passat el Qm 15. He arribat a fer tres Qm's per sobre de 7' / Qm i després deu n'hi do encara els tobogans que ens hem trobat.

Temps real 2h01'48'' Lloc 972 (Cat 109) a ritme de 6'05' / Qm

Amb en Jordi Mas i Hector

A l'arribada medalla , tovallola , "bocata" i cap a casa bastant "tocat" de la lesió a l'esquena que no acaba de curar-se.


Ha estat molt mes dura del que esperava però ja es al sac i corrent tota la estona tot i les fortes pujades !

2 comentarios:

Joan Guasch dijo...

Em sap greu que hagis patit tant. Vaig fer l'esforç d'agafar-te per mirar d'anar junts, però ja vaig veure que no podria ser. Jo vaig anar al reves, a mesura que passaven els quilòmetres m'anava trobant millor.
Ja tindràs el teu dia, ara a recuperar-se.
Salut.

Jordi dijo...

Doncs jo sí que vaig caminar.