martes, 3 de enero de 2012

13ª Cursa dels Nassos

Un cop mes acabo l'any fent la Cursa dels Nassos i el plaer d'haver assolit el repte fent una molt bona marca en 10 Qm.

Un any mes inscripció record amb 10000 corredors i prova puntuable per la 4ª Challenge BCN 10 K.

Aquest any la cursa va començar fa unes setmanes quan em vaig inscriure al Repte del Nassos, un pla d'entrenament dirigit pels atletes Pol Guillén i Rosa Morató per preparar la cursa i que he seguit mes o menys al peu de la lletra en funció de les meves participacions en altres curses durant aquest període.

Preparats per la cursa !

Gran trobada correcats com cada any i participació d'en David per segon any consecutiu.
Dia bo per córrer amb una temperatura per córrer uns 12º C.

Ramon , Olga , Mercè , David M , David i Luz Marina

L'objectiu d'enguany es clar, el Sub 50'. Surto a la segona sortida amb el meu company Hyuste. L'Stone_apo es la llebre oficial Sub 50' i el tenim uns 30 m darrera nostre. Torno a fer el primer Qm molt ràpid a en 4'48'' exactament igual que els dos últims anys. Estic a punt de caure per culpa d'un impresentable que corre amb un gos que es creua per davant. Per sort no passa res i mantinc un molt bon ritme clarament per sota de 5'/Qm.
Al fer el gir de 180º al Passeig Picasso veig que vaig be i que la llebre difícilment m'atraparà. Passo el Qm 5 en un sensacional 24'18 a ritme de 4'51''/Qm. Mantinc el ritme per sota 5'/Qm tot i l'avituallament i la pujada pel c/ Marina. Entrem al C /Pallars (Qm 7)a fosques i perdo al meu company i el ritme (faig el Qm 8 en 5'06''). Aprofitant la baixada de la Diagonal apreto al màxim per acabar amb la meva 3ª millor marca personal de sempre Temps final 49'14'' Lloc 3954 a ritme de 4'55''/Qm.

Molt content, repte assolit !

En David que havia sortit un calaix darrera meu entra tot seguit amb millor marca personal 49'11'' tres segons mes ràpid que jo !

Com l'any passat l'equip de corredors.cat hem guanyat en la categoria masculina i segons a la femenina !!.

Segueixo pujant llocs a la classificació de la 4ª Challenge BCN 10K ja vaig al lloc 322 i el 11 del meu grup d'edat amb 216,8 punts.

Acabo en el lloc 781 de la General de la Lliga Internet 2011 amb 4156 participants tot i que em vaig inscriure al Setembre.

1 comentario:

jordimascasas dijo...

Ja t'ha superat el teu fill, era questió de temps.