miércoles, 27 de julio de 2011

Cursa Inter Pals


Ahir vaig fer el primer "bolo" d'estiu , la 3ª Cursa del Càmping Inter Pals. Dia tapat i bona temperatura per córrer (19ºC) impropia per finals de Juliol. Bona organització a càrrec del grup d'animació.
Repetim el circuit trenca-cames de l'any passat amb fort desnivell sobre un circuit de terra de 665 m on hem donat 3 voltes per completar 2000 m. Girs complicats als trams de baixada.
Modesta inscripció a la cursa dels grans amb nou participants, sembla que la covocatoria no ha tingut gaire éxit.
Surto ràpid encara que al començar la primera pujada vaig últim. Avanço a la pujada a la única participant femenina i passo la primera volta vuitè en 3'08''clavant els temps de l'any passat. La segona volta una mica més dura però apropant-me a alguns corredors que porto davant. La passo en 3'25'', igual que l'any passat. A l'inici de la pujada avanço al setè i al final al sisé i al cinqué. Aguanto be la baixada tot i la dificultat de córrer fort per la pendent i els girs bruscs. Faig la tercera volta en 3'16'' per marcar un temps final de 9'49''i entrar al lloc 5é.

Molt content , he anat remuntant i m'he quedat a només 3'' de la millor marca de l'any passat. Les característiques del circuit i la curta distància no donaven per mes.
En acabar, diploma per tots els participants i a l'Agost la quarta cursa.

No hay comentarios: