lunes, 16 de mayo de 2011

Caminada de Gràcia


Aquest diumenge vaig fer corrent la Caminada de Gràcia cinquena prova del programa de caminades Barnatresc 2011.
Dia solejat i en companya dels meus amics Carme , Jordi's i Xavier.
Recorregut urbà pels voltants de Sant Gervasi , Parc del Guinardó i el Carmel amb una distància de 12,5 Qm's.

Itinerari:
Palau Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron, ronda de Dalt, pg. Vall d’Hebron, c. Collserola, c. Lluís Muntades, c. Teodor Roviralta, c. Manuel Ramón , c. Carles Riba, c. Bellesguard, c. Sant Joan de la Salle, pl. Bonanova, c. Sant Gervasi de Cassoles, ronda del Mig, pl. Lesseps (Control i avituallament), Travessera de Dalt, c. Camèlies, pl. Castellana, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Garriga Roca, parc Guinardó, c. Labérnia Panorama, pl. Mitja Lluna, c. Gran Vista, c. Santuari, av. Mare de Déu del Coll, parc de la Creueta del Coll, ptg. Manlleu, c. General Mendoza, pg. Vall d’Hebron i palau Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron.

Sortim cap a les 9 h caminant per començar a córrer amb en Jordi Bonfill desprès d'uns 10 minuts, la resta segueixen caminant. La primera part fins l'avituallament a la Plaça Lesseps te algunes pujades però res a veure amb la segona que es un trenca-cames.
Després de la pluja d'ahir la vista de Barcelona des del Parc del Guinardó es magnífica.


Continuació de fortes pujades i baixades cap la Mare de Déu del Coll per arribar sense problemes a la Vall d'Hebron. Temps 1h33'. Un bon entrenament després de estar 10 dies de viatge.

Retrobament a la Vall d'Hebron

No hay comentarios: