domingo, 20 de febrero de 2011

Caminada d'Horta

Avui , primera caminada del 2011 , la Caminada d'Horta , prova del programa de caminades Barnatresc 2011 organitzada per la UEC d'Horta.
Recorregut urbá pels voltants del Parc del Guinardó , el Carmel , Horta i Turó de la Rovira amb una distància aproximada de 12 Qm's.

El dia ha sortit ennuvolat amb lleugera pluja al començament. La sortida i arribada era a la Plaça del Nen de la rutlla. Des dels primers metres forta pujada cap el Parc del Guinardó i el Carmel.

Petit respir al passar pels Mistos per tornar a pujar cap a Horta i el Parc de la "Boca Nord" on hi havía l'avituallament (52'11''). Continuació de pujades i baixades cap el carrer Pedrell per baixar finalment al c/ Mare de Déu de Montserrat i arribar de nou a la Plaça del Nen de la rutlla. Temps 1h23'.

Un autèntic trenca-cames però en bona companyia del's Jordi's , la Carme i el Xavier.
La propera la caminada de l'olimpisme el 20/3

2 comentarios:

Oscarjet dijo...

Hola,
em dic Óscar i soc un corredor veí de Gavà.
Arribo al teu blog a traves de veuret en el den Xavier B.
M´ha agradat molt la teva historia, fotos de la teva trayectoria i recorregut atletic i m´ha impresionat pensar que ja corries avans que jo haguera nascut al 73.
Em recordes molt al meu amic i com un pare per mi , que ha corregut tota la vida com a estil de vida i crec saber doncs quina persona pots ser.Com ell.
Be, et seguire desde avui i ara em fixare molt per presentar-me a tú en alguna cursa.
A seguir gaudint noi ;D
Óscar.
P.D: M´ha agradat molt llegir " una cursa qualsevol"

Ramon dijo...

Gràcies Oscar pels teus comentaris.