lunes, 15 de febrero de 2010

20ª Mitja Marató de Barcelona

Ahir vaig fer la Mitja Marató de Barcelona , la desena. Dia gèlid i amb flocs de neu al començar la prova.
Com cada any va estar una trobada massiva de correcats i retrobament amb el meus amics Albert i Joaquim.
Inscripció record amb 5000 corredors i 4135 "finishers". Vam fer una sortida esglaonada en dos temps, la primera a les 9.00 h i la segona cinc minuts més tard (que era la meva).Aprofitant que el traçat es força pla, surto amb l'objectiu de fer millor la marca personal planificant un ritme de 5'18'' / Qm.
L'inici de cursa inclou la pujada per la Via Laietana i el Para·lel . Passo el Qm 5 sense problemes en 26'26'' (4 segons per sota l'objectiu). Continuem per la Gran Via i Pg. de Sant Joan.

Gran Via Qm 8

La gran animació (i la baixada) que hi ha al Pg. de Lluís Companys em dona ales i passo el Qm 10 en 52'43'' (-17''). Agafo el Pg. de Circumval·lació on ens creuem amb el cap de cursa que ja torna !!. Al pas pel Qm 11 començo a veure la possibilitat de marca però cal mantenir el ritme a la pujada pel carrer Marina. El Qm 15 el faig en un excel·lent 1h19'04'' (-26''). Agafo per primer cop aigua a l'avituallament. Està realment gelada (estarem a 2 ó 3 graus C). Em fa por beure-la tan freda i perdo una mica el ritme ja que no ser que fer amb l'ampolla. Finalment bec una mica i la llenço. Em poso les piles de nou i marco un 5'04'' al Qm 16 (no m'ho puc creure). Continuo passant gent per la Av. del Litoral i passo el Qm 20 en 1h45'18'' (-42''). La meta es a prop, faig l'últim Qm a tope amb la inacabable pujada pel Pg. Lluís Companys. L'animació es màxima però les cames no donen per mes.

Arribada

Faig l'ultim Qm en 4'53'' per marcar un sensacional temps final de 1h50'37'' lloc 2839 (grup d'edat 253) Ritme 5'15''/ Qm.

La desena al sac ! Objectiu complert amb nota. He rebaixat la meva millor marca personal en 56'' !!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats per la teva gran marca/Neus

Unknown dijo...

Com sempre ens deixes a tots bocabadats, doncs no només superes les condicions climàtiques sino que a més a més millores marca. Ramon quantes coses em queden per apendre de tú..... ETS UN AUTÈNTIC ATLETA !!! I estic molt orgullosa per a tú !! No et rendeixes mai !!! Sé que em repeteixo com l'all però ets un CRACK !!! Una abraçada molt i molt gran !!!

Anónimo dijo...

Eres un campeón, felicidades por la super marca, y ánimo para la siguiente carrera, que seguro mejoras el crono.
Rosi

Lina dijo...

Felicitats Ramon ets un gran Atleta !! Una forta abraçada, Lina

Unknown dijo...

Felicitats por la teva marca, Ramon. Buena cursa.
Jajaja... es curioso, es verdad. En la foto de grupo estábamos uno al lado de otro y no nos hemos visto... Debe ser el frío que nos atrofió la vista.
Un saludo.