lunes, 30 de marzo de 2009

16ª Mitja Marató de Montornès


La sisena mitja marató de la meva vida ja es al sac !. Amb un temps plujós i fred hem fet aquest diumenge la Mitja Marató de Montornès que passava també per Vilanova del Vallés , La Roca i Montmeló.


En primer lloc ha estat una gran trobada de correcats al Pavelló d'esports amb la entrega del premis de Cursa dels Nassos 2008 on vam guanyar les categories masculina i femenina.

Per a mi la gorra tècnica New Balance que porto a la foto d'abaix.

El primers Qm's hi anat amb el company correcat Lay-Nah amb l'objectiu de baixar de 1h55'. Des de el Qm 3 he tingut problemes al peu esquerra per culpa de l'aigua acumulada a la sabatilles. Hem passat però el Qm 10 a molt bon ritme 54'31' encara que el recorregut era de lleugera pujada.
A partir del Qm 15 hi perdut el ritme i la pujada del Qm 17 ha fet impossible una bona marca. Es últims Qm's pel Polígon Industrial totalment en solitari molt durs . Temps final 1h57'39'' Lloc 1599 (Grup d'edat 191) Ritme 5'35/Qm.


Després de l'esforç recollida de la samarreta, magnífic lot de productes del patrocinador oficial Henkel i pasta party a pavelló.

El diumenge que ve faré la Cursa dels Bombers

1 comentario:

Cecili dijo...

Com ja et vaig dir, tot un plaer compartit quilòmetres amb tu.
Les marques, per un altre ocassió.
Una abraçada company!