lunes, 23 de febrero de 2009

Caminada d'Horta

Ahir vaig fer amb el meu amic Miquel la Caminada d'Horta , prova de caràcter no competitiu del programa de caminades Barnatresc 2009 i organitzada per la UEC d'Horta.
El recorregut va ser en gran part per la Serra de Collserola amb una distància aproximada de 12 Qm's i un desnivell de un 275 m.

El dia força va ser assolellat però a la part alta sensació de fred pel fort vent
La sortida i arribada era al velòdrom d'Horta. Els primers quilòmetres van ser urbans i la major part en baixada , a partir del carrer Tajo vam enfilar cap el Parc Central de Nou Barris per atravessar la Ronda de Dalt a la Plaça Karl Marx i pujada forta cap el coll de la ventosa , forat del vent i Portell de Valldaura (a 350 m d'alçada) . A partir d'aquest punt baixada forta sense problemes fins el velòdrom . Temps final 2h23'.
Vam gaudir d'un bon mati amb un entorn de muntanya que ningú diria que es dintre la ciutat de Barcelona , també vaig poder saludar a alguns companys habituals de les caminades com en Ricard, que amb 80 anys deu n'hi do com hi va.

El proper cap de setmana toca córrer amb la cursa prèvia de la marató "Breakfast Run" el dissabte i els 15 Qm's últims de la Marató el diumenge on acompanyaré en Joaquim que intentarà baixar de les 4h.

No hay comentarios: