sábado, 13 de abril de 2024

Cursa Nocturna de L'Hospitalet


Tercera participació avui a la Cursa Nocturna de L'Hospitalet .

Recorregut idèntic al de fa dos anys totalment pla i ample voltant Gran Via 2, el polígon industrial i el centre de l'Hospitalet amb dues distàncies possibles 5 Qm i 10 Qm. 

Dia de primavera amb temperatura de 18ºC. Cursa solidària amb la Gasol Foundation que té la missió de la promoció des hàbits saludables entre els nens i nenes.  

Com sempre molta ambientació a la sortida amb 6500 inscrits a totes les curses.


L'objectiu d'avui es portar un bon ritme i mantenir-me entre les 120 - 125 pulsacions cosa que amb la foscor no ha serà gens fàcil. 

Sortida totalment de nit a les 21:00 davant de Gran Via 2 per enfilar ràpidament cap el polígon industrial.

Amb carrers molt amples i totalment pla només calia estar atent als forats del terra i al creuament de corredors. L'organització ha posat animació musical diferents punts quilomètrics.

He aguantat prou bé el ritme fins el Qm 4 al creuar la Gran Via. A partir d'aquí, he hagut d'afluixar per mantenir les pulsacions sota control. He passat el Qm 5 en 31'28''.

El recorregut per l'Avinguda del Carrilet amunt i avall s'ha fet llarg. Finalment arribada a meta en un Temps final 1h05'02'' Lloc 2352 a ritme de 6'31''/Qm. 

Qm 9,7
Foto : Pako Beer


A l'arribada begudes, plàtans i la famosa fideua per tothom. Bona organització en general. 

Objectiu de pulsacions assolit però he anat lent, suposo que encara pel cansament del viatge a Cadis i la foscor. Un plaer participar en aquest causa solidària. Dissabte vinent una prova que m'encanta, els Medijocs a Sant Cugat.

No hay comentarios: