sábado, 27 de mayo de 2023

Espais naturals del Delta del Llobregat


Aquest matí he quedat anat amb la meva amiga Carme per fer una caminada pels Espais naturals del Delta del Llobregat, en concret per l'Estany de La Ricarda que ens va quedar pendent per veure el passat 8 d'Abril.

Ens hem desplaçat amb metro fins el Parc Nou al Prat de Llobregat i a les 9:25 hem començat el recorregut totalment pla seguint un track de Wikiloc que he descarregat.

Dia esplèndid de primavera amb sol i 20ºC.

En primer lloc hem passat pel mirador de l'aeroport del Prat amb unes vistes espectaculars dels aterratges i hem seguit direcció cap a la Platja del Prat. 

Abans d'arribar hem agafat el camí alternatiu a la B-203 que va per l'interior dels aiguamolls per un sistema de passarel·les entre els canyissars i joncs. Molt recomanable.

Just abans d'arribat a la platja, hem entrat al Centre d'Informació i Promoció del Delta del Llobregat:  La Porta del Delta punt d'entrada al Mirador de l'Illa. 

Aquest mirador és el més alt del delta del Llobregat amb una alçada d’uns 20 metres i ofereix unes vistes magnífiques 360º de la pineda de Can Camins i de la platja del Prat. Mirant cap al nord-oest, podem observar gairebé tota l’extensió de la finca privada de la Ricarda i una vista singular de la casa Gomis i la seva coberta ondulada. Cap l’altre costat, les pistes de l'aeroport del Prat.

Mirador de l'Illa

A la sortida del Centre d'Informació hem vist una espectacular exposició de fotografies amb el títol; Celebrem la Biodiversitat del Delta del Llobregat, amb les millors imatges dels 30 anys de concurs de fotografia del delta. 

De tornada hem desfet el camí d'anada amb un un temps final de 2h57' i 12,4 Qm que amb aturades ha estat de 3h42'. 

Dades del Garmin

Àlbum de fotos

Ha estat una bona caminada. Gràcies Carme per les fotos i la companyia ❤️


No hay comentarios: