viernes, 12 de mayo de 2023

Caminada de l'Olimpisme


Avui he fet amb la Luz Marina la caminada de l'Olimpisme, cinquena prova de Barnatresc del 2023 en format virtual a realitzar durant els dies 8 al 21 de Maig amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Dia mig tapat i fresc 15ºC. Recorregut inicial de pujada fins el Castell de Montjuïc i posterior baixada amb una distància de 10 Qm. Sortida i arribada al Parc Joan Miró.

Recorregut :

Parc Joan Miró (#), c. Tarragona, pl. Espanya, av. Maria Cristina, Bosc Vertical (1), pl. Carles Buïgas, pl. de les Cascades, palau Nacional (2), av. Muntanyans, pl. Sant Jordi (3), av. de l’Estadi, anella Olímpica i estadi Olímpic (4) av. de l’Estadi, Museu Olímpic (5) i de l’Esport, c. Tres Pins, c. Dr. Font i Quer, c. Can Valero, pg. del Migdia, mirador Olímpic (control de pas i avituallament), Camí de Mar, castell de Montjuïc (6), carretera de Montjuïc, mirador de l’Alcalde (7), pl. de la Sardana, parc Joan Brossa, pl. Dante, av. Miramar, pl. Carlos Ibáñez (8), camí de la Font-trobada, Parc de la Primavera (9), pg. Exposició, pg. Santa Madrona, Museu d’Arqueologia (10), c. Lleida, av. Paral·lel, pl. Espanya, c. Tarragona i Parc Joan Miró

Hem sortit a les 9:00 amb la sorpresa inicial de que la Av. Maria Cristina estava tancada amb motiu del saló del automòbil !!. Hem hagut de voltar el recinte fins incorporar-nos de nou al recorregut a l'alçada del Pg. de Jean de Forestier això ens ha reduït un 4 % del recorregut final a la app 😡. Sense més problemes hem continuat cap el MNAC, Pl. Sant Jordi, Anella Olímpica

Anella Olímpica

Tot seguit Estadi Olímpic , Museu Olímpic i de l’Esport, Pg. del Migdia fins el Castell de Montjuïc. Bones vistes de Barcelona i baixada fàcil cap el Mirador de l’Alcalde fins el Poble Sec , Museu d’Arqueologia , c. Lleida,  Pl Espanya i Parc Joan Miró.

Temps 2h28', distància real 10,89 Qm

Dades del Garmin

Avui ens hem sortit del recorregut una mica degut al saló. La Luz Marina ha tingut diverses interrupcions de la senyal de GPS i en arribar la app només li ha registrat un 85% del recorregut no li ha validat la caminada. Haurà de demanar a l'organització que ho arreglin. Ha estat una bona caminada en bona companyia. 

No hay comentarios: