viernes, 27 de enero de 2023

Caminada a Sant Martí de Provençals

Avui he fet amb la Luz Marina la caminada a Sant Martí de Provençals, primera prova del programa de Barnatresc del 2023 en format virtual a realitzar entre els dies 23 de Gener i 2 de Febrer. 

Dia mig tapat i molt fred 3ºC. Recorregut totalment urbà de 13,4 Qm pràcticament sense desnivell amb sortida i arribada a la Plaça de les Glòries al costat del Museu del Disseny. 

Recorregut : Pl. Glòries Catalanes (#), av. Meridiana, c. Castillejos, c. Ribes, pl. André Malreaux (1), av. Vilanova, c. Roger de Flor, pg. Pujades, c. Wellington, av. Icària, c. Marina, pl. Voluntaris Olímpics (2), parc dels Port Olímpic, pg. Marítim Nova Icària, pg. Marítim Bogatell, Façana marítima (3), pg. Marítim de la Mar Bella, platja de Llevant, parc del Camp de la Bota, Fòrum (pl. Leonardo da Vinci) Control de pas i avituallament (4-C), pl. de Llevant, rambla Prim (5), rambla Guipúscoa, c. Agricultura, parc de Sant Martí, Sant Martí de Provençals (6), pl. Ignasi Juliol, c. Fondal de Sant Martí, c. Menorca, ronda Sant Martí, c. Felip II, Pont de Calatrava (7), c. Clot, c. València, c. Enamorats, c. Dos de Maig i pl. Glòries Catalanes (#).

Hem sortit a les 9:53 cap el Parc de la Ciutadella i Pl. Voluntaris Olímpics (Qm 3,5). Continuació sense problemes pel front litoral cap el Fòrum. En aquest tram m'he trobat amb el meu amic Joaquim que estava corrent una mica. M'ha fet molta il·lusió veure'l així després del que ha passat.

A l'alçada del skate park hem creuat la Ronda Litoral pel pont fins el Fòrum (Qm 7,4) 1h29'. A partir d'aquí llarga recta Rambla Prim amunt fins el c/ Guipúscoa per travessar a continuació Sant Martí. Pas pel Pont de Calatrava (Qm 11)

Pont de Calatrava

Continuació per c/ València fins la Plaça de les Glòries on l'app ens ha donat la caminada per acabada amb un Temps 2h46', distància 13,4 Qm


Ha estat una bona caminada en bona companyia. Propera prova la d'Horta - Guinardó al Febrer.

No hay comentarios: