viernes, 17 de junio de 2022

Caminada a Barcelona


Sisena prova de Barnatresc del 2022, aquest matí en format virtual a realitzar durant els dies 13 i 26 de Juny amb l'app de l'organització i sense senyalització. M'acompanya la Luz Marina.

Dia de sol i onada de calor en plena primavera amb 25ºC a primera hora del matí. Recorregut de 14 Qm amb sortida i arribada al Parc de l’Espanya Industrial (al costat del Drac).

Recorregut : Parc de l’Espanya Industrial (al costat del Drac), pg. Sant Antoni, pl. de Sants, c. Joan Güell, jardins de Can Mantega, c. Joan Güell, mercat de les Corts (1), travessera de les Corts, c. Numància, pl. Prat de la Riba (2), ronda General Mitre, c. Ravella, pl. Adrià, c. Gualbes, parc de Monterols (3), c. Turó de Monterols, c. Ferran Valls i Taberner, c. Corint, c. Pàdua, casa Pàdua (4), c. Velázquez, c. Maignon, c. Verdi, c. Valldoreix, c. Sant Cugat del Vallès, c. Sant Josep de la Muntanya, Santuari de Sant Josep de la Muntanya (5), c. Mare de Déu de la Salut, pl. Sanllehy (C), av. Mare de Déu de Montserrat, c. Praga, pl. Alfons el Savi, ronda Guinardó, c. Cartagena, hospital de Sant Pau (6), av. Gaudí, Sagrada Família (7), c. Mallorca, av. Diagonal, Casa de les Punxes (8), av. Diagonal, palau Robert (9), Can Serra (10), rambla Catalunya, c. Mallorca, mercat del Ninot (11), c. Mallorca, av. Roma, pl. Països Catalans i parc de l’Espanya Industrial

Hem sortit a les 8:07 amb lleugera pujada per Les Corts fins el Turò de Monterols (Qm 5,5) on ens hem trobat el Parc tancat i l'hem hagut de rodejar. La confiança d'anar pel barri ens ha fet que ens despistéssim un parell de cops !. Hem continuat per Sant Josep de la Muntanya fins la Pl. Sanllehy (Qm 8,3) punt de control de pas de la prova presencial.

A partir d'aquí lleugera baixada per l'Hospital de Sant Pau, Av. Gaudí i la Sagrada Família que ha recuperat els turistes d'abans de la pandèmia. Forta calor durant el recorregut que ens ha obligat a anar buscant la ombra. En alguns punts hem perdut el registre de pas de l'app però no ha afectat a la validació final.

Tornada al Parc de l'Espanya Industrial per c/Mallorca, Diagonal i de nou Mallorca que s'ha fet llarga.

Temps 3h20', distància 15,5 Qm 

Dades del Garmin

Arribada

Prova superada malgrat la calor d'aquests dies. Al Juliol nova caminada,  la de la Façana Litoral Sud

No hay comentarios: