martes, 13 de abril de 2021

Caminada a Sant Martí de Provençals


Avui he fet amb la Isabel la caminada a Sant Martí de Provençals, primera prova del programa de Barnatresc del 2021. 

Dia de sol i 12.ºC. Recorregut totalment urbà d'uns 10 Qm's amb sortida i arribada a la Plaça de les Glòries al costat del Museu del Disseny

Recorregut : Pl. de les Glòries Catalanes, c. Àlaba, c. Bolívia,  c. Ciutat de Granada, c. Tànger, c. Llacuna, Parc del Clot, pl. Font i Sagué, Mercat del Clot, c. Sèquia Comtal, c. Rogent, Foment Martinenc, c. Freser, c. Indústria, pl. Ferran Reyes, Sant Joan Bosco, av. Meridiana, c. Felip II, c. Olesa, c. Concepción Arenal, pl. de la Mainada, c. Juan de Garay, c. Navas de Tolosa, pl. Joan Maragall, c. Llorente, Mercat del Guinardó, c. Renaixença, c. Sant Quintí, c. Sant Antoni Maria Claret, Hospital de Sant Pau, Av. Gaudí, pl. Gaudí/Sagrada Família, c. Mallorca, Estàtua Verdaguer, pg. Sant Joan, pl. Tetuan, Pg. Sant Joan, arc del Triomf, parc de l’Estació del Nord, av. Meridiana, Teatre Nacional de Catalunya, av. Meridiana i pl. de les Glòries Catalanes

Hem triat la modalitat virtual que cal realitzar durant els dies 12 al 25 d'Abril amb l'app de l'organització i sense senyalització.

En primer lloc hem hagut de validar la nostra participació escanejant amb el mòbil el carnet de Barnatresc i a continuació iniciar el recorregut indicat a la pantalla i que es posa en color verd a mida que vas avançant . L'app també indica el temps i el % del recorregut fet. Es força fàcil d'utilitzar i permet fer la caminada a qualsevol hora i dia.

Hem sortit a les 10:49 cap a La Sagrera passant pel Parc i el Mercat del Clot. En arribar al c. Felip II (Qm 4,2) hem començat la tornada passant per la Pl. Maragall, el Mercat del Guinardó, el magnífic recinte modernista del antic Hospital de Sant Pau i la Sagrada Família. 

Tram final pel Pg. Sant Joan , Arc del Triomf, Parc de l'Estació del Nord i TNC fins la Plaça de les Glòries. L'app ha detectat automàticament la nostra arribada per geolocalització i ha donat la caminada com acabada.


Temps 2h29', distància 10,51 Qm

Dades del Garmin

Arribada
Pl. de les Glòries

Una bona caminada on hem estrenat un nou sistema que ens permetrà seguir fent caminades en temps de pandèmia. Propera prova la d'Horta - Guinardó a primers de Maig.

No hay comentarios: