sábado, 1 de agosto de 2020

Adidas Runners Global 10 K



Cursa Adidas Runners Global 10 K aquest matí, una iniciativa de Adidas Runners Berlin consistent en fer un deu mil virtual a nivell mundial.

He escollit com a circuit un recorregut molt recte i pla per la Rambla Brasil, Badal , Zona Franca i Carrer A fins la distància oficial de 10 Qm similar al que ja vaig utilitzar per la Indigo Run de Juny.

Com ja es habitual, inscripció gratuita i amb pitral per imprimir. Uns 1500 participants de tot el mon.

Dia de sol amb temperatura voltant els 27 ºC amb sensació de xafogor sufocant.

Trobada amb la Luz Marina amb que he quedat per fer-la junts. Hem sortit a les 7:30 a la Rambla Brasil amb un tram totalment recte amb lleugera baixada direcció Plaça Cerdà. Hem girat per la Gran Via fins el c/ Salvador Espriu al costat de IKEA per seguir cap el carrer del Foc on hem  passat el Qm 5 en 31'28'' a un ritme força bo de 6'18''/Qm. Continuació pel Passeig de la Zona Franca fins agafar el carrer A sota les vies elevades del tren. Al Qm 8,5 hem fet un gir de 180º  de tornada fins a completar els 10 Qm en un Temps final de 1h03'34'' Lloc 535 a ritme de 6'21''/Qm.



Molt satisfet, he millorat en 3'' el ritme de la Indigo Run fent la segona millor marca del any després de Sant Antoni !. Amb les condicions meteorològiques d'avui té realment mèrit !. Seguim sumant #KMSxELA

Diploma

Muchas gracias Luz por la compañía !

Amb Luz Marina

No hay comentarios: