domingo, 12 de abril de 2020

Confinacursa / Covidrun

Aquest matí he participat a les dues propostes propostes de cursa solidària que han aparegut durant la quarta setmana de confinament. He fet per tant el meu primer doblet "indoor".
En primer lloc he participat a la Confinacursa una prova on la inscripció es destinarà íntegrament a la campanya #JoEmCorono, per la investigació del tractament i vacuna contra el COVID-19.
La prova ha estat organitzada per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedés i ha consistit en fer corrent o caminant dins de casa 1 Qm.
Durant el dia d'ahir ens vam poder descarregar de la web el corresponent pitral que hem pogut personalitzar. Per cert ha sortit enorme, com els d'abans.
L'objectiu es fer 30 voltes al meu recorregut dins de casa de 32,84 m el que representa 1 Qm.
La sortida ha estat simultània a les 11 h i he intentat anar ràpid donada la curta distància de la cursa.
He controlat el ritme cada deu voltes que he fet en 2'49'' / 2'55'' / 2'52'' afegint uns metres per completar el 1000 en un temps final de 8'40''.


Gran participació amb 3459 inscrits i 7098 € recollits.

L'organització també ha fet un diploma de participació d'aquesta cursa única ja que segon ells no hi ha cap interès de fer-ne més edicions. Tant de bo sigui així.


Una mica mes tard he fet la Covidrun una prova solidària per recollir diners per Sant Bernabé, l'hospital comarcal del Berguedà.
La prova ha estat organitzada pel JAB (Joves atletes de Berga) i consistia en fer una de les 12 opcions d'exercici  a escollir entre córrer, bici, escales, ballar, etc.
Jo he participat a la prova de córrer 5 Qm el que representa fer 153 voltes al meu recorregut dins de casa.
He sortit a les 11h30' a un ritme regular de 18'' per volta que he anat controlant periòdicament. Temps final 45'41''. Seguim sumant #KMSxELA 

Gran participació amb més de 3500 inscrits i gairebé 35000 € recollits.


L'organització ha penjat a la web una medalla de "Finisher" per descarregar. Tot un detall.


Un plaer participar en aquestes iniciatives.

No hay comentarios: