domingo, 20 de enero de 2019

Caminada a Sant Martí de Provençals

Avui he fet la caminada a Sant Martí, primera prova de Barnatresc del 2019. Havíem quedat amb el Josep M. i l'Ana, la Isabel també la volia fer però el dia ha sortit amb pluja i fred (7ºC) i tots s'han donat de baixa.

A les 8.15 m'he desplaçat al punt de sortida a la Plaça de les Glòries. He quedat amb el meu amic Pere però com que m'estava quedant gelat esperant he decidit finalment fer-la sol. Així doncs, he sortit a les 9:15 amb una pluja constant que m'ha obligat a fer ús del paraigües. He sortit a bon ritme cap el front litoral on s'ha afegit el vent fet la caminada força complicada . Malgrat això, he passat el Qm 4 en 40'29'' . Entrant al Poblenou el vent ha parat però la pluja no ha donat treva en ningun moment. Al Qm 4,5 he passat per la Plaça Prim, un indret molt xulo amb els seus arbres de tronc recargolat. He continuat cap el Parc del Centre del Poblenou i els Jardins Clot de la Mel ( Qm 6,9/ temps 1h07') on hi havia el control de pas i avituallament.
Continuació cap a la Sagrera i pas per l'espectacular Plaça porxada de Masadas. Tornada cap a Plaça de Les Glòries pel Clot.

Temps 2h04'19'', distància 12,18 Qm

Dades del Garmin 

Plaça de les Glòries

Malgrat les condicions atmosfèriques d'avui, ha estat un bon recorregut i entrenament. Diumenge vinent a per la Marxa del terme !.

No hay comentarios: