domingo, 4 de septiembre de 2016

Cursa atlètica del Poble Nou

Primera participació aquest matí a la 21ª Cursa atlética del Poble Nou.
Circuit molt pla per carrers amples amb una distància de 10 Qm. Sortida i arribada a la Plaça de Espronceda.
Primera prova puntuable per la 9ª Challenge BCN 10 K
Abans de la sortida he pogut saludar a uns quants companys entre ells la Sonia (Colometa) que ha quedat tercera absoluta en la prova femenina.


També al gran Domingo Catalán i el mediàtic Xavi Bonastre


Un problema amb el servei mèdic ha fet endarrerir la sortida 45' fet que en plena onada de calor ens ha portat a una la temperatura de 27ºC !.
He sortit a les 9h45' amb l'objectiu d'acompanyar l'Eduard Mas que debutava com a Llebre de Sub 55'. Aviat hem agafat la Gran Via i el pas pel Qm 2 ja anàvem a ritme de 5'27''/Qm. Hem girat a continuació cap a la Rambla Prim per agafar la Diagonal a la zona del Fòrum. Lleugera pujada direcció Glòries. La calor ha anat pujant durant la cursa i al pas per l'avituallament al Qm 5 al carrer Pere IV ha estat enguany imprescindible. Cap el Qm 6 hem girat cap el c/ Perú. Aquest tram ha estat el mes dur i s'han despenjat la majoria del corredors que ens seguían.


El tram entre el Qm 8 i 9 amb lleugera pujada s'ha fet llarg, tot i això hem passat el Qm 9 en 49' que garantien el Sub 55'.
Darrer Qm a 5'30'' per acabar en un Temps final de 54:29 Lloc 546 Cat. 16. Ritme 5'27''/ Qm.

Dades del Garmin


Arribada amb Eduard


El coixí de 30'' amb que hem arribat al Qm 9 ens ha fet entrar uns segons abans que l'objectiu encara que crec que es pot donar per molt bona la feina de l'Eduard.

Molt satisfet amb el resultat d'aquest primera cursa de la nova temporada 2016 - 2017 mes tenint en compte la duresa de la prova per la calor..

En acabar entrepà de botifarra , iogurts , begudes (cervesa , aigua, vi, ..) .

Bona organització per part de l'Associació de Veïns Gran Via, Espronceda, Perú tot i el problema amb la sortida.

No hay comentarios: