domingo, 27 de marzo de 2016

25ª Marxa Vall- Llobrega


Aquest diumenge he tornat a participar a la Marxa Popular de Vall-Llobrega que enguany celebrava la seva 25ª edició.
M'he llevat a les 6:30 per esmorzar i desplaçar-me des de Pals fins al poble de Vall-Llobrega al cor de les Gavarres (Girona) i molt a prop de Palamós.
Bona temperatura avui al voltant dels 13ºC i cel tapat. M'he trobat amb els meus companys de corredors.cat PereBoss (que ha fet la de 16 Qm caminant), PrudiHyuste, Biel54, Dion i Ricky.
L'organització per part de l'associació Cultural el Recer ha estat molt bona amb cinc avituallaments pels que feiem la de 21 Qm.
Com l'any passat tres recorreguts possibles, un de curt de 8 Qm, un mitjà de 16 Qm i un de llarg de 21 que es el que hem fet nosaltres i corrent !.

Sortida a la Plaça de l'esglesia

He sortit amb el Prudi a les 8:00 en punt de l'església de Vall-Llobrega on hi havia també l'arribada. Aviat ens hem separat ja que no anava gens còmode al seu ritme i m'he ajuntat amb el Biel que m'ha atrapat.
Cap el Qm 7.8 hi havia el segon avituallament i la separació dels itineraris curt i mitja / llarg. Tots els avituallaments han estat força complets amb aigua, taronges, xocolata, fruits secs i pastes. 

Segon avituallament

Pujada forta pel Mas Cabrer fins uns 300 m d'alçada i lleugera baixada fins el tercer avituallament a Can Puig Qm 11,6. En aquest punt hi havia la separació dels itineraris de 16 Qm que ja tornaven i els de 21 Qm que teniem que completar un recorregut circular d'uns 4 Qm.
En aquesta volta hem pujat fins l'església de Santa Coloma de Fitor Qm 12.


Santa Coloma de Fitor


De tornada al punt d'avituallament Qm 15,6 encara hem hagut de continuar pujant fins els 320 m d'alçada. A partir d'aquí 4,3 Qm de forta baixada cap el poble passant pels boscos d'alzines sureres cremats fa un parell d'anys i que per sort s'estan recuperant.

Amb Biel

Temsp final 3h29'50'' i un total de 21 Qm / 678 m D +. Un bon entrenament força dur i complicat per a mi però acompanyat en tot moment pel meu amic Biel !


Re-agrupament a l'arribada

Per acabar un bon entrepà de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa i obsequi d'una samarreta. L'hidratació de vi negre i cava un encert. L'any que ve si puc hi tornaré !

1 comentario:

biel dijo...

Una bona matinal Ramon, per primer cop he pogut fer una cursa amb tú, quan et trobes bé jo no puc seguir el teu ritme.