domingo, 7 de septiembre de 2014

Cursa Barça


Per completar el doblet del cap de setmana avui he fet la Cursa Barça organitzada pel F.C. Barcelona i que es celebra per primer cop.
Primera prova puntuable per la 7ª Challenge BCN10 K.
Recorregut de 10 Qm pel barri de Les Corts amb sortida i arribada a les instal·lacions del F.C. Barcelona.
Forces participants, uns 3700, tot i ser la primera edició.

Amb Carme

El dia ha sortit nuvolat amb molta xafogor. Sortida ales 9:00 en direcció cap a la Diagonal amb un primer Qm. de pujada matador. Aviat he vist que la prova seria dura per les condicions climatològiques i el meu estat de forma actual de pre-temporada.
He passat el Qm 2,5 en plena Diagonal en 13:35 a ritme de 5'25''/Qm. La lleugera baixada per Josep Tarradellas ha estat compensada per la pujada pel c/ Entença i he passat el Qm 5 en 27'04'' pràcticament al mateix ritme. En aquest punt era mes necessari que mai l'avituallament d'aigua que hem fet cap el Qm 5,5.
Novament la baixada per Joan Güell ha quedat compensada per la pujada per Comandante Benitez. i el pas pel Qm 7,5 a Travessera de Les Corts l'he fet en 40'41'' mantenint el ritme. L'ultima part cap a Collblanc i Cardenal Reig s'ha fet dura per la forta calor i la volta per l'exterior del Camp Nou no s'acabava mai.

Volta al Camp Nou

Temps final de 54'14'' lloc 1378 (Lloc cat 57) ritme 5'25''/Qm.

Dades del Garmin

Amb Pablo

Tot i la marca discreta, avui acabar ja era un èxit. Sumo els primers punts a la Challenge. Orgullós d'haver participat a la cursa del meu club !.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies Ramón per a fer possible aquests grans moments !!!
Una abraçada.
Carme