lunes, 5 de mayo de 2014

Els 10 Km d'Empúries


Cinquena participació consecutiva ahir als 10 Km d'Empúries cursa que es fa conjuntament amb la marató i mitja marató amb sortida i arribada en el marc incomparable del recinte arqueològic d'Empúries.


Durant la setmana hi ha hagut tramuntana molt forta però avui sembla que va de baixa. Dia amb sol i bona temperatura per córrer 13ºC.


Pocs companys de corredors.cat. He pogut saludar en Vicenç, Nolo58 , Xavi48, Jospon i IronXevi226 que feien la marató. També en Pescallunes i  Dion que feien la mitja i en Toni Campani i la Rosalia que feien com jo els 10 Km.
Recorregut fins el centre de L'Escala i tornar recordant una mica el traçat de l'antic Terç de marató. Hem sortit a les 8:45 darrera dels participants de la marató i mitja marató. Tot i que sembla que es una cursa totalment plana ens hem trobat amb petits tobogans que no ens han abandonat durant tota la cursa. En alguns trams la tramuntana encara picava fort i he intentat anar al màxim tot i l'absència de marcatge de la majoria dels Qm's. Sort de les dades del Garmin que m'han ajudat a controlar la situació.
He passat el Qm 5 en 25'44'' i com que tenia dubtes sobre la distància real he continuat al meu ritme apretant una mica a partir de Qm 8 per marcar un Temps final de 50'10'' Lloc 182 5é de la meva categoria !

Amb Rosalía i Toni


Millor marca en aquesta cursa tot i que com l'any passat era una mica curta. uns 9800 m.

No hay comentarios: